Nyt äkkiä tehoaloitus laihdutukselle, apua!

Vierailija

Ylipainoa yli 40kg. Miten saan nopeasti mahalaukun pienenemään ilman leikkausta. Auttaako pelkkä annoskokojen pienentäminen ja kuinka nopeasti? Ja kuinka pitkiä lenkkejä (kävely) alan tekemään?

Kommentit (5)

Vierailija

Ei mitään pikakuureja. Opettelet kerralla kunnolliset elämäntavat, joita pystyt noudattamaan loppuelämäsi. Kilot tippuvat siinä sivussa. 

Mene esim. kiloklubiin, kirjaa sinne syömisesi. Katso tarkkaan ohjelman antama palaute ruoan määrästä ja laadusta ja opi. Pikkuhiljaa opit hyvät ruokailutavat, saat syödä kunnolla oikeaa ruokaa etkä sorru ylilyönteihin nälkäisenä. 

Jos et ole vielä harrastanut yhtään liikuntaa, aloita vaikkapa kahdella lyhyellä lenkillä viikossa. Kun se alkaa sujua, pidennä lenkkejä. Tai mieti joku muu laji kävelyn rinnalle, esim. uinti, lihaskuntojumppa kotona vai haluaisitko aloittaa salilla käynnin? Älä kuitenkaan tee itsellesi mitään älytöntä liikuntalukujärjestystä, jota et pysty noudattamaan. 

Lue Patrik Borgin viisaita tekstejä pysyvistä elämäntapamuutoksista. Tuskin nuo 40kg on tullut muutamassa viikossa, miksi niiden pitäisi lähteä nopeasti? 

Vierailija

Vierailija kirjoitti:

Pikastartti, ei pikana koko ihravuori..

No kun ei ne pikastartitkaan oikein toimi...jos vähennät ruokaa rajusti, sorrut todennäköisesti syömään mitä sattuu. Ja näissä kuuriajatteluissa on se huono puoli, että ajattelet että kunhan tämä pikastartti on ohi, voin sitten palkita itseni sillä, tällä ja tuolla. Sen jälkeen aineenvaihdunta on entistä enemmän sekaisin jne. Olen kokeillut pikastartit, kaalikeittokuurit, painonvartijat, fitfarmit ym. Ainoa, mikä toimii, on opetella ne loppuelämän elämäntavat kerralla. 

t. 2

Lumi

Heitä pois sokerit ja ala liikkua. Juo vettä, tee keittoja ja syö vain vähän ja anna nälän kouraista vatsaasi ennen kuin syöt taas vähän lisää.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat