Kampaaja pilasi hiukseni

Vierailija

Kotikampaaja leikkasi pitkät valkoiset hiukseni feministi-malliseksi polkkatukaksi. Inhoan hiuksiani, kun katson peilistä. Kyllä hiuksetkin voivat vaikuttaa itsetuntoon... Kampaajan vaihto edessä. 

Kommentit (4)

Vierailija

Noinhan siinä taitaa joskus käydä. Kampausta kun ei voi oikein sovitttaa.

Olen ihan tavallinen miespuolinen insinööri ja näin ollen täysin emotianaalisesti ulkona ko. jutusta.

Todennäköisimmin teillä on käynyt kaampaajan kanssa  kommunikaatiovirhe ja kampaaja ei ole ymmärtänyt mitä oikein haluat.

Nyt sitten rehellisyyttä peliin, kerro kampaajalle mitä haluaisit muuttaa. Voit toki mennä uudelle kampaajalle, mutta silloin arvonta alkaa alusta.

Minulta uudet parturit kyselevät mitä ihmeellisimpiä asioita siitä, millaiseksi haluan hiukset. En ymmärrä niistä puoliakaa. Siksipä käyn sitten aina sellaisella parturilla, joka tuntee minut ja on onnistunut arvaamaan mitä haluan.

Toisaalta ymmärtääköhään edellinen kampaajasi paremmin sinua, kuin sinä itse. Et ehkä ole tottunut uuteen ulkonäköösi, mutta miten ympäristö suhtautuu sinuun. Saatko pidempiä katseita miehiltä  ja jos saat, niiin saatko sellaisilta,  joihin haluaisit tehdä vaikutuksen. Kampaajilla on toki teknistä ammattitaittoa , mutta myös paljon hiljaista tieoa, jota on vaikea pukea sanoiksi.

Niin sitten tuohon aloitkseen viitaten: Oletko itsekkään ihan varma, että haluat kampauksesi miellyyttävän juuri miehiä. Elämä on yllätyksiä täynnä.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat