Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Onko Aeropostale haluttu merkki teinien keskuudessa?

Vierailija

Hollisteria nuo nuoret tuntuvat pyytavat tuliaisiksi amerikankummilta, mutta mitahan ne tuumaisi Aeropostalesta..? En haluaisi kysya suoraan kun kyse on joululahjasta.. olisi kiva yllattaa edes vahan :) 

Kommentit (5)

Vierailija

Jos on vähintään samaa hintaluokkaa hollisterin kanssa niin luultavasti tykkäävät, viimeistään kun saavat sen selville. Jos on halvempi merkki pitävät luultavasti "kopiona" eivätkä hyväksy vaikka vaatteiden laatu olisi kuinka paljon parempi ja näyttäisivät yhtä hyvältä.

Vierailija

On tuo mun mielestani ihan samaa hinta- ja laatuluokkaa.. eli ihan tusinatavaraa taalla, vahan kuin joku Lindex tai Kappahl Suomessa. Pidetaanko Hollisteria sitten siella jotenkin kalliina/laatumerkkina..? Luulin, etta se on haluttu vaan siksi kun on jenkki eika myymalaa ole viela Suomessa. Voi lapsiressuja jos Hollister edustaa heille LAATUA :D Ostin omalle teinipojalle juuri Hollisterin paitoja kun halvalla sai, ja piti tarkkaan katsoa ettei niissa ole nakyvia logoja.. raksin niita hanen kaskystaan poiskin ettei kukaan huomaisi etta hanella on Hollisteria paalla. En oikein tieda mita sen sitten pitaisi olla etta kehtaa pitaa, jotain sellaista varmaan mihin meilla ei ole varaa.

No, mutta kiitos kuitenkin vastaajille. Ilmeisesti Aeropostale ei jostain syysta ole Suomessa tunnettu vaikka edustaa mielestani ihan samaa kategoriaa kuin Hollister.

Miten muuten on GAPin laita? Pukeutuuko suomalaisteinit siihen ollenkaan? Sitahan kai saa jo Suomestakin (hirveaan hintaan), mutta kenelle se siella on suunnattu? Mina jotenkin rinnastan sen Seppalaan... Enta Banana Republic tai Old Navy, tunteeko kukaan?

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat