mitä tekisi ruoaksi kun seuraavia rajoituksia...

Vierailija

- Käytössä on vain hellanlevy ja kattila. Ei paistinpannua, eikä uunia.

- Puhdasta vettä on rajallinen määrä ja vain ämpärissä. Toisin sanoa mitään aineita tai välineitä, omat kädet mukaan luettuna ei juurikaan voi huuhtoa tai pestä.

- Keitot eivät kelpaa syöjille.

Sivut

Kommentit (19)

Vierailija

- Tonnikalarisottoa. Keität riisin ja sotket keittämisen jälkeen sekaan tonnikalat purkista ja vaikkapa hemapaa lisäksi.

- Makaroni-makkara/tonnikalamössöä

Vierailija

Vierailija kirjoitti:

- Keitot eivät kelpaa syöjille.

Luultavasti pyytäisin niiden syöjien laittamaan ruokaa joka heille kelpaa niistä aineista jota on saatavilla.

Vierailija

Minä varmaan ostaisin valmiita pussiaineksia kuten Hawaijin pataa ja pilkkoisin siihen mukaan makkaraa. Tai sitten paistaisin kattilassa ensin jauhelihan ja lisäisin sitten veden ja pussiainekset.

Vierailija

Paskoisin kattilan täyteen ja tarjoisin vieraille. Sanoisin että syökää tota sit vitun ronkelit juntit. Lopuksi varmaan panisin kattilalla perseeseen että varmasti tulisi selväksi että ovat turhia vieraita.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:

Minä varmaan ostaisin valmiita pussiaineksia kuten Hawaijin pataa ja pilkkoisin siihen mukaan makkaraa. Tai sitten paistaisin kattilassa ensin jauhelihan ja lisäisin sitten veden ja pussiainekset.

No sulla tuskin koskaan on vieraita käynyt sen jälkeen kun kerran ovat käyneet ja tajunneet mitä einespaskaa yrität niille syöttää.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Minä varmaan ostaisin valmiita pussiaineksia kuten Hawaijin pataa ja pilkkoisin siihen mukaan makkaraa. Tai sitten paistaisin kattilassa ensin jauhelihan ja lisäisin sitten veden ja pussiainekset.

No sulla tuskin koskaan on vieraita käynyt sen jälkeen kun kerran ovat käyneet ja tajunneet mitä einespaskaa yrität niille syöttää.

Jos käytössä on vain yksi hellanlevy, yksi kattila ja sangollinen vettä, niin silloin en kyllä tee mitään monimutkaista ruokaa vaan yritän pitää nälän loitolla. Jos ei vieraille kelpaa, niin he voivat jättää syömättä tai tuoda omat eväät tullessaan.

Keittoja saisi helposti tehtyä, mutta nehän eivät kelvanneet.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:

Minä varmaan ostaisin valmiita pussiaineksia kuten Hawaijin pataa ja pilkkoisin siihen mukaan makkaraa. Tai sitten paistaisin kattilassa ensin jauhelihan ja lisäisin sitten veden ja pussiainekset.

Mikset samantien ehdota että käy hakemassa mäkkäristä/karvakäsipizzeriasta eväät ja pilko niille vähän makkaransiivuja? Kysyttiin ohjeita ruuanlaittoon, eineksien lämmittäminen EI OLE ruuanlaittoa hyvä tavaton sentään!!! Ap

Vierailija

-Savukalaa tai kylmää paistia tai kinkkua (jos mahdollista tehdä etukäteen, tai kaupasta valmiina) ja keitetyt perunat siinä ainokaisessa kattilassa. Lisänä salaattia ja leipää.

-Kylmänä syötävä salaatti. Esim. fetajuustoa, vuohenjuusto, tonnikalaa, savukalaa, paistia, kanafilettä (saa myös säilykepurkissa tonnikalan kaltaisesti laitettuna) proteininlähteeksi. Jos kattilaa tahtoo käyttää niin riisiä tai makaronia lisäksi (siis jäähdytettynä ja marinoituna salaattiin lisättynä).

- Voileivät hyvillä lisukkeilla. (esim. rieskarullat, kolmioleivät) ja salaatteja (esim. kaupasta valmista peruna- ja italiansalaattia

-Tehdäänkö ruokaa kuinka isolle porukalle ja onko kyse pitkästä ajasta?

- Onko muita lämmitysmahdollisuuksia esim. nuotiota tai grilliä? Lisäisi mukavasti vaihtoehtoja. Jo kertakäyttögrillillä saisi tehtyä makkarat perunoiden lisukkeeksi.'

-Onko kaikki keitot poissuljettuja? Maistuisiko eim. borchkeitto tai minestronekeitto?

-Voiko jotain tehdä etukäteen paikassa jossa uuni yms. käytössä

-Voiko jotain ostaa (esim. halpa paistinpannu ei maksa 10€ enempää ja vaihtoehdot lisääntyisi paljolla)

-Kulkeeko pitsataksi tai onko lähimpään ravintolaan tolkuton matka eli, jos kyse on lyhyestä ajasta, niin niistä voisi saada monipuolistusta tilanteeseen.

Vierailija

Hei, ihan rauha nyt. Agressiivisuus on nyt tarpeetonta. Ruoka on tarkoitettu ihan omalle perheelle, ei vieraille, ja voisin tarjota (olen samoissa oloissa tarjonnut) ihan vaikka mikromaksalaatikkoakin, paitsi, että ei nyt oikein maistuisi.

Risotto on mahdollisuus. Pussipadat myös, ainakin pakastekasviksilla tuunattuna. Oisko teillä ehdottaa mitään hyviä patoja tms. joissa voisi käyttää joko helposti itse  ilman vettä ja kuorimisia pilkottavia aineita tai pakasteita?

t. ap

Vierailija

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Minä varmaan ostaisin valmiita pussiaineksia kuten Hawaijin pataa ja pilkkoisin siihen mukaan makkaraa. Tai sitten paistaisin kattilassa ensin jauhelihan ja lisäisin sitten veden ja pussiainekset.

Mikset samantien ehdota että käy hakemassa mäkkäristä/karvakäsipizzeriasta eväät ja pilko niille vähän makkaransiivuja? Kysyttiin ohjeita ruuanlaittoon, eineksien lämmittäminen EI OLE ruuanlaittoa hyvä tavaton sentään!!! Ap

tuo ei ollut ap. aapeellä ei ole tarvetta agressiivisuuteen.

Vierailija

Kai sä tajuat että kädet ja kuppeja voi huuhtoa niin, että ottaa toisella astialla siitä sankosta vettä ja antaa mennä maahan samalla kun huuhtoo...? Vähän uusavuttoman vikaa...?

Vierailija

Kyllä kattilaakin nyt voi paistinpannuna käyttää tavaton sentään! Samaa rautaa se on, siinä on vaan korkeammat seinät. Tietenkään kattilassa et montaa pihviä kerralla paista, mutta ei se mitään vaihtoehtoja kuitenkaan pois sulje. Vaikka feta-salaattia ja runsaasti pilkottua balsamico-sisäfilettä paistettuna ja siivutettuna päälle.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:

Kai sä tajuat että kädet ja kuppeja voi huuhtoa niin, että ottaa toisella astialla siitä sankosta vettä ja antaa mennä maahan samalla kun huuhtoo...? Vähän uusavuttoman vikaa...?

Joomut jos juomavettä on vain pari litraa ylipäänsä, niin sitä ei ehkä kannata kaataa maahan.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Minä varmaan ostaisin valmiita pussiaineksia kuten Hawaijin pataa ja pilkkoisin siihen mukaan makkaraa. Tai sitten paistaisin kattilassa ensin jauhelihan ja lisäisin sitten veden ja pussiainekset.

Mikset samantien ehdota että käy hakemassa mäkkäristä/karvakäsipizzeriasta eväät ja pilko niille vähän makkaransiivuja? Kysyttiin ohjeita ruuanlaittoon, eineksien lämmittäminen EI OLE ruuanlaittoa hyvä tavaton sentään!!! Ap

Mitä sä sitten täällä neuvoja kyselet kun ei kelpaa. Tossa sun tilanteessa toi on aidosti hyvä ratkaisu, mutta jos sun vieraat (=perhe?) on niin nirsoja niin minkäs teet. Voit sinä kotiorja tehdä sitten (niillä likasilla käsilläsi) vaikka pullaa. 

Hyi hitto sua. Gourmee ruokaa EI tehdä epähygieenisillä välineillä, yhdellä kattilalla ja levyllä ilman tiskimahdollisuutta hyvä tavaton sentään!!!

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat