Mies ei huolehdi hygieniastaan

Väsynyt paimentamaan

Moi

Minulla on epäsiisti mies.Mielestäni hän huolehtii hygieniastaan hyvin huonosti.

1.Käyttää samoja sukkia ja kalsareita useita päiviä putkeen. Jalat ja alapää haisee (ennen seksiä kyllä pesee vehkeensä). Kun ollaan ihan sohvalla niin saattaa tulla sellaisia sukkahien ja juustomunan lemahduksia..Jos käyn vessassa hänen jälkeen niin ilmassa voi leijailla hyvin juustoinen haju..Joskus suihinotto on kuvottavaa, kun pelkkä heppi on pesty, mutta muuten muu alaosasto laiminlyöty..
2. Ei pese hampaita edes päivittäin (hampaat todella huonossa kunnossa). Loukkaantuu jos sanon, että henki haisee..Etenkin krapulassa henki haisee ihan kamalalle; jos on oksukrapula niin edes laattaamisen jälkeen ei pese hampaita.
3. En tiedä, miten miehet toimivat vessassa, mutta miten kalsareissa voi olla runsaasti paskaa?? Hän piilottelee paskaisia kalsareitaan vaatekaappiin puhtaiden (!!!) vaatteiden joukkoon etten löytäisi niitä kerätessäni pyykkiä. Minä kun teen kaikki kotityöt niin joudun hänen paskaboksereihin koskea ja joskus käsitellä ihan erikseen, kun en viitsi muun pyykin joukkoon laittaa..
4. Vessassa asioinnin jälkeen käyttää kädet nopeasti vesihanan alla. Ei hinkkaa eikä käytä saippuaa ollenkaan..
5. Silloin tällöin urheilun jälkeen ei käy suihkussa..

Kun huomautan hienovaraisesti hänelle hänen hygieniastaan tai hajustaan, se otetaan tietenkin nipottamisena. Hän sulkeutuu ja on todella loukkaantunut.  Tekisi mieli läksyttää oikein kunnolla, kun lopputulos on kuitenkin sama. Mökötys alkaa vaikka miten asian ilmaisisi.  Tunnen olevan pienen pojan äiti enkä aikuisen miehen puoliso. Ihan kuin hänen ei tarvitsisi huolehtia hygieniasta, kun on vakiintunut..Hän pukeutuu tosi siististi ja tarkasti, mutta tällä ei ole mitään väliä, jos hygienia ylipäätään on huonolla tolalla. Jalat, henki ja alapää haisee hienojenkin vaatteiden läpi..

Onko muilla tällaisia puolisoita? Miten asiasta voisi keskustella?  Tiedän toki, että ketään ei voi muuttaa.. Mutta tätä menoa puolisosta alkaa tulla todella vastenmielinen, jos hän ei huolehdi hygieniastaan..Huomauttelu ei ole itsestänikään mitenkään mukavaa; tulee tosi vaivautunut ja äitimäinen olo. En ole itse mikään hysteerikko vaan hoidan ihan perusjutut (vaihdan alusvaatteet ja sukat päivittäin; alapesut päivittäin; urheilun jälkeen peseydyn nopeasti; tukan pesen vain kerran viikossa, kun päänahka/hiukset ei enempää vaadi)..

Kommentit (10)

Vierailija

Pahalta kuulostaa! Kuinka vanha miehesi on? Ottaisin kyllä hygienianpuutteen keskustelun aiheeksi, koska eihän aikuinen mies tai nainen voi varsinkaan parisuhteessa lyödä hygieniaansa laimin.

Loukkaantumien ei saa haitata sinua ottaa asia puheeksi, sillä muuten mies ajattelee, että hyväksyt sen ja asia ok.

Vierailija

Puhu suoraan.

Käsittämättömän vastemielistä ja mä ainakin arvostan itseni niin korkealle, etten antaisi tuollaisen edes koskea minuun ennenkuin käy pesulla. Hyi saatana.

Vierailija

Onko mies aina ollut samanlainen sikapossu? Tuo on kyllä hankala tilanne, koska toista ei tosiaan voi muuttaa. Miksi hygieniasta huolehtiminen tuntuu olevan monelle niin vaikeaa? Nykyään on kuitenkin (lähes) kaikilla suomalaisilla kivat pesutilat ja lämmin vesi tulee valmiina hanasta, joten ei sen suihkuttelun pitäisi olla kovin vaivalloista. Vesikään ei maksa niin paljon, etteikö voisi peseytyä normaalisti.

Vierailija

Voimia sinne! En voi edes kuvitella.

Välillä mietin omaa miestä tuossa mielessä, mutta onneksi ei ole yhtä paha (sorry). Miehellä kun helpommin haisee sukat ja alkkarit, niin joka päivä ne olisi vaihdettava.. Oma mies vaihtaakin, mutta silti voi vähän haista välillä, no can do...

Vierailija

Huomioni kiinnittyi nyt kuitenkin siihen että SINÄ teet KAIKKI KOTITYÖT. Eihän tuollainen suhde ole millään tavalla terve vuonna 2015? Ja kyllä, mielestäni on uskomattoman lapsellista loukkaantua siitä että kehtaa huomauttaa toiselle siitä että piilottelee paskaisia kalsareita puhtaan pyykin joukkoon. Kuulostaa jo vähän neuroottiselta ja miehes tarttis varmaan vähän ulkopuolista tukea tilaansa.

ketjun aloittaja

Tää on kyl vaikeeta..Ja joo, teen kaikki kotityöt yksin..Siitä on käyty monet riidat ja mies sanoo potevansa huonoa omaatuntoa, mutta ei asiaan ole tullut muutosta.. Välillä on aikoja, kun asia todella ottaa päähän ja välillä taas menee omalla painollaan..Nyt on sellainen aika, että vtuttaa sekä hygienia että kotityöt. Aikuisen on vaikea muuttaa tapojaan  :(  On hän aina ollut epäsiisti, mutta nyt se on mennyt pahempaan suuntaan..Tosi vaikee ottaa asiaa esiin, kun toinen loukkaantuu niin vietävästi..Taidan ottaa asian omien tarpeitteni kautta puheeksi; minä olen nainen ja puoliso enkä haluaisi olla komenteleva äiti..Siinä menee molempien mielenterveys jos tämä jatkuu..

Ketjun aloittaja

Jotenkin pihtaaminen ois itellekin vaikeaa :D Haluaisin uskoa, että asiaan tulisi parannusta muuten kuin kiristämällä..Puhumalla nyt ens alkuun! Aina kun tulee epämiellyttävä tilanne niin suorat sanat vaan..Sängyssä varsinkin!

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat