karenssi?

ellis86

Tilanne on se, että veljeni on jäänyt työttömäksi elokuun 2. Päivä. Hän ei ole saanut mistään rahaa vielä koska työkkäristä oli lähetetty elokuun 24. Päivä lappu, että pitää hakea jotain tiettyä työpaikkaa. Tämä lappu ei ole koskaan tullut perille, eli veljeni ei ole koskaan kyseistä työhakulappua saanut. Miten todistetaan, että lappu on hukkunut postissa?

Kommentit (3)

Vierailija

Ei sitä todisteta mitenkään. Sen sijaan veljesi on saanut selvityspyynnön syyskuun alkupuolella ja kertonut oman kantansa asiaan. Rahaa kuitenkin pitäsi tulla syyskuun puolivälistä tuohon työpaikan hakemattomuuteen asti, ei se karenssi sitä aikaa koske.

Vierailija

Ei ole väliä, onko lappu tullut perille. Tästä on ennakkopäätöksiä paljon, että posti on hävittänyt "työtarjouksen", eli sen lapun, joka käskee hakemaan jotain paikkaa, ja siitä huolimatta karenssi tulee. Tässä asiassa kaikki, mikä menee pieleen, lasketaan ainoastaan työttömän syyksi, vaikka se epäreilulta tuntuisikin.

Jatkossa kannattaa seurata työkkärin oma asiointi -palvelun kautta omia asiakastietojaan. Jos ei jaksa esim kerran viikossa kirjautua sinne, niin voi laittaa asetukset niin, että Netpostiin tulee ilmoitus aina, kun työkkärin palvelussa on jokin viesti (esim. noista "työtarjouksista" menee sinnekin kopio) ja Netposti taas välittää ilmoitukseen omaan sähköpostiin. Tuokaan systeemi ei ole sataprosenttisen varma, tietojärjestelmävirheitä tulee ja sähköposti saattaa mennä suoraan roskapostiin, mutta vähän lisää mahdollisuuksia saada tieto ajoissa.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat