Hoteimmat blogituotteet joita kaikilla tulee olemaan 2015-2016?

Vierailija

Luetelkaa mitä sopuleiden tulisi nyt blogien perusteella hankkia, ja kaikkien muiden vältellä? :)

Kommentit (14)

Vierailija

About päiväpeiton kokoinen villainen myttyhuivi joka kiedotaan tiukasti kaulaan niin että ihmisestä tulee entistä kaulattomampi, leuattomampi vaikutelma, ja että se merkkilogolappu varmasti näkyy kaikille.

Vierailija

Ulkomaan bloggaajat suosivat nyt logottomia, tuntemattomampia merkkejä laukuissa, jotka samalla myös lompakkoystävällisempiä. Siksi Mansur Gavrielin noin 700e arvoinen bucket bag on ollut jatkuvasti loppuunmyyty joka paikassa.

Sama ilmiö tulee todennäköisesti Suomeen heti kun tää väsynyt mutta hillitön logomania on täällä perähikiäjunttilassa ohi :)

Vierailija

Helsinkiin avattiin juuri Michael Korsin liike, joita ollut monen muun maan pääkapungeissa ja suuremmissa kaupungeissa aika pitkään jo, joten kyseisen merkin tuotteet tulevat todennäköisesti lisääntymään suomalaisissa blogeissa ja katukuvassa. Toivotaan ainakin niin että laukkumallistoa tulee näkymään vähän laajemmin kuin vain ne muutama tietty malli ja väri, joita Stokka myynyt aiemmin :D

Vierailija

Entä sisustuspuolella?

Ruokapuolella? Racletet, fonduet, blinit ja muut kylmän sään ruuat jotka IN ulkomailla? Vai syökö bloggaajat edelleen vain jotain salaattimössöjä, noutosushia ja jälkkäriksi macaronit skumppineen?

Vierailija

Se Balmuirin yli kolmensadan euron mohairpeitto jonka alle käperrytään tuoksukynttilän ja Lexingtonin tai Gantin kahvimukin kanssa? :D

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Ei trendeillä ja hoteilla blogituotteilla ole mitään tekemistä keskenään.

On silloin kun ne molemmat liittyvät takahikiään nimeltä Suomi :-)

Vierailija

Ulkomailla: logottomuus tuotteissa

Suomessa: kaikki tuotteet missä on logoa logon päällä (joka on niin 2006)

Ulkomailla: pepun korostaminen

Suomessa: rintojen korostaminen (joka on niin 2005)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat