Vierailija

eli tosiaan perjantai yönä harrastimme miehen kanssa seksiä, kesken seksin muistin että olin unohtanut ottaa e-pillerin. Jatkoimme kuitenkin mutta mies ei lauennut sisääni vaan vatsalleni. Käytimme siis keskeytettyä yhdyntää. Ovulaatio mulla pitäisi olla tänään. Otin kuitenkin lauantai aamuna jälkiehkäisyn. Mitkä mahdollisuudet siis raskauteen olisi? Eli siis keskeytetty yhdyntä + jälkiehkäisy aika lähellä ovulaatiota.

Kommentit (8)

Vierailija

Meillä oli keskeytetty samana päivänä kun ovuloin. Ei paniikkia. Ja ei näköjään miehelläkään, koska ei halunnut käyttää kondomia. Ap, et voi kyllä mitenkään olla raskaana.

Vierailija

Jo tuo, että olit vaan yhden e-pillerin unohtanut niin vaikka olisi tullut sisälle niin raskaaksi tuleminen olisi ollut hyvin epätodennäköistä. Ja sitten vielä sun sisälle ei tullut edes siittiöitä. Plus jälkiehkäsy. Et voi mitenkään olla raskaana.

Vierailija

E-pillerit estää ovulaation. Että siitä höpiseminen on turhaa. Joskus harvoin voi ovulaatio tapahtua, mutta kohdun limakalvo muuttuu sellaiseksi ettei alkio voi kiinnittyä. Kaiken lisäksi käytitte keskeytettyä. Ei tuossa kyllä ole oikein minkäänlaisia raskauden mahdollisuuksia yhden pillerin unohduksella.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat