Kissani elää kaksoiselämää?

Vierailija

Olen alkanut epäillä että kissallani on toinen perhe jonka luona hän viettää aikaa. Voisin vakoilla häntä muuten mutta kun tuo pentele on niin vikkelä kintuista ja minulla on tuo lonkkavika. Nytkin istun täällä ja puristan kävelykeppiäni rystyset valkoisena ja mietin miten kissani köllöttelee vieraan perheen luona paijattavana ja ruokittavana. Minulla ei ole enää muuta kuin kissani, mutta tuo toinen perhe on varmasti rikas perhe, jolla on jo kaikkea. Miksi helvetissä he vievät minulta kissani?!! Odottakaas vain, hyväkkäät, mielessäni on alkanut kehkeytyä pirullinen juoni...

Kommentit (6)

Vierailija

Tarvitsisit sellaisen kissan kuin meillä, hän ujostelee vieraita, nukkuu yönsä sängyssämme ja haluaa touhuta aina mukana. Vähän sellainen peräkammarinpoika. Uskollinen, ei lähtisi vieraan perheen matkaan.

Vierailija

Meidän jo edesmennyt kissamme alkoi yhdessä vaiheessa olla poissa kotoa ensin pari päivää, joka sittemmin venyi viideksikin päiväksi. Olimme ensimmäisillä kerroilla raunioina, etsimme kissaa ja kyselimme eläinsuojelyhdistykseltä ja laitoimme kadonnut -lappuja.

Kissa tuli aina kotiin, hyvinvoivana eikä edes ollut nälkäinen.

Paljon myöhemmin selvisi, että kissa vietti aikaansa naapurissa muutaman sadan metrin päässä. Siellä sitä pidettiin hyvänä ja ruokittiin, herkuillakin, oli kuulemma erinomaista seuraa.

Tämä kissa oli sellainen, että kaikki naapurimme oikeasti tykkäsivät siitä, sai mennä ja oikein kutsuttiin kyläilemään:). Kissa oli siis kissojen suurlähettiläs, se sai kaikki ihmiset tykkääämään kissoista, sellaisetkin , jotka eivät kissoja ennestään tunteneet ja suhtautuivat varauksella.

Lapsia se rakasti, oli aina änkeämässä lasten seuraan ja syliin, metelistä välittämättä.

Kissa eli hyvän elämän, antoi meille todella paljon. Nukutettiin pois 18-vuotiaana sairastuttuaan.

Norman Bates
Seuraa 
Liittynyt18.10.2015

No kyllähän näistä upean älykkäistä eläimistä on jo niin monta dokumenttia tehty, että pitäisi jo mirrien ajatusmaailma olla ymmärretty :)

Kissat käyttävät ihan surutta kaikkea hyvää palvelua hyväkseen. Loisivat jossain naapurustossa viikkoja ja kuukausia "paremmissa oloissa". Moni kissa on marssinut vuoden tai kahdenkin kuluttua entiseen kotiinsa ihan kuin ei koskaan olisi poissa ollutkaan.....

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat