Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mitä on seksikkyys?

Vierailija

Ei väliä kenestä kerrot (miehestä vai naisesta vai jostakin muusta, tosin olisi kiva jos tää tulis esille viestistä), mutta kuvaile millainen on seksikäs ihminen? Mikä hänestä tekee seksikkään? Esimerkkikuvankin tämäntyyppisestä henkilöstä voi liittää!

Omasta mielestäni, ja puhun siis naisista, seksikästä on kirkkaat silmät, mielellään tummat. Ei siis välttämättä ruskeat, voi olla vaikka vihreät tai siniset tai sekalaisen sävyiset, mutta sellainen syvä väri eikä harmaus on kaunista. Tykkään selkeästä nenästä joka saa olla suurehkokin. Selkeästä leukalinjasta ja siististä yleisestä olemuksesta niin meikissä kuin vaatteissakin.

Vartaloltaan seksikäs nainen voi olla monenlainen. Yleensä pidän kuitenkin kaikista eniten hoikista ja pitkistä naisista. Sellainen tyypillinen tanssijan kroppa, jossa etenkin takareisilihakset ja pohkeet erottuu selvästi on upea!

Luonne? No, se riippuu millainen omana itsenään kukin on. Hauska ja älykäs tälleen suuripiirteisesti sanottuna saa minut melkein heti rakastumaan.

Kommentit (2)

Vierailija

Pitää olla sinut oman vartalonsa ja seksin kanssa. Epävarmat itseään häpeilevät ja seksikielteiset eivät ole seksikkäitä vaikka olisivat muuten ihan kivannäköisiä.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat