Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Miksi alastomuus on tabu?

Vierailija

Tai miksi alastomuus ylipäätään pitää aina liittää jotenkin seksuaalisuuteen? Mikseivät ihmiset vaan voisi halutessaan kuljeskella ilkosillaan esim. kesäaikaan ilman että jonkun pitäisi siitä loukkaantua?

Itse koen koko vaatteiden käyttämisen (muuten paitsi kylmää vastaan puolustautuessa) kovin keinotekoiseksi ja kahlitsevaksi. Eikä se vaatteiden pysyminen päällä ole edes mikään itsestäänselvyys.

Saattavathan minunkin housuni koska tahansa revetä julkisella paikalla ja saatan saada sakot itsensäpaljastelusta sekä maineeni on sen jälkeen pilalla. Vaatteidenkäyttämispakkoa voisi verrata sellaiseen ahdistavaan ja yksilön itsemäärämisoikeutta rajoittavaan rituaaliin kuin vaikkapa sukuelinten silpomiset.

Jos Jumala olisi halunnut ihmisten käyttävän vaatteita meillä olisi luultavasti sukupuoliset merkit peittävä turkki joka talvella olisi tuuheampi mutta kesää lähestyessä koittaisi karvanlähtöaika.

Kommentit (1)

Vierailija

Jumalalta sun on turha toivoa apua tässä kysymyksessä.

Jos Jumala tahtoi, että ihminen kävelee kaikki matkat, ei hän olisi antanut ihmisen keksiä pyörää ja sen jälkeen autoa. Mutta eikös hän käskenyt ihmisiä pukeutumaan viikunanlehteen kun hän ajoi ihmiset pois paratiisista?????

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat