Huomenta! Mites muiden lapsiperheiden aamu on lähtenyt käyntiin kellojen siirtämisen jälkeen?

Vierailija

Heräsivätkö lapset normaalia aikaisemmin tänään?

Meillä heräsi lapsi jo kuuden maissa. Yritti saada meitäkin hereille, mutta me vanhemmat sanottiin, että ei vielä herätä nukutaan vielä vähän aikaa. Minäkin käänsin vain kylkeä.

Sitten lapsi meni takaisin omaan sänkyynsä ja oli kuuleman mukaan vähän aikaa siellä hereillä. Sitten nukahti onneksi uudestaan ja heräsi vasta tuossa yhdeksän pintaan uudestaan. ;-)

Ärsyttäviä nää kellojen ees taas siirtämiset, kun lapsenkin rytmi menee siinä taas ihan sekaisin. :-/

Kommentit (10)

Vierailija

Ihan hyvin kun ei se näin päin haittaa niin paljoa. Kuitenkin kellojen siirtely on turhaa ja typerää. Siksihän siitä ei haluta luopua. Valitaan nyt perkele toinen aika ja lopetetaan tämä pelleily.

Vierailija

Lapsi herätti klo 3.40. Lohdutti se vähän kun tajusi, että kelloja on siirretty, ja eilen tähän aikaan kello olisi ollut jo melkein viisi :)

Vierailija

Lapsi 1v heräsi 6.30 (vanhaa aikaa 7.30), normaalisti herää 7. Valvotimme vähän että ei menisi ihan rytmit sekasin, lapsi on pph:lla.

Vierailija

Meidän vauva on vielä niin rytmitön, ettei siirtämisellä ollut kai mitään merkitystä. Nyt heräsi uutta aikaa seitsemältä, eilen vanhaa aikaa kahdeksalta, edellispäivänä puoli kymmeneltä.

Vierailija

Lapsi joutui katselemaan tunnin pidempään piirrettyjä :) Epäilen ettei haitannut häntä lainkaan. 10 uutta aikaa tuli kysymään aamupalaa, oli jo keittänyt kahvin valmiiksi.

Vierailija

Ei mitään merkitystä. Kouluikäiset olivat pikemminkin vaan ihmeissään, että ai, se onkin vasta yhdeksän eikä kymmenen.

Ei tunnilla ole koskaan ollut mitään merkitystä, suuntan tai toiseen. Miten voi olla? No joo, toki, jos perheessä lapset heräävät arjet, joulut ja juhanukset klo 05.00.00, niin onhan se inhottavaa sitten herätä 04.00.04 keittämään kaurapuuroa. Mutta näissä perheissä ne lapset menevät myös nukkumaan klo 19.00.00 illalla pimennysverhojen kanssa ja koko elämä järkkyy, jos klo 19.00.05 ei ole saatu huonetta pimennettyä ja seuraava viikko on sitten aivan pilalla.

Tulimme viikko sitten 6 h aikaeron takaa takaisin Suomeen, ihan yhdessä tavallisessä yössä siitäkin selviää, on aina selvitty. Liian rytmitetyt lapset ovat niitä "erityisherkkiä" näissäkin. Heillä menee viikko sekaisin, jos yhtenä iltana on puuron sijaan paahtoleipää tai nukuttaminen viivästyy 18 sekuntia.

Vierailija

sain ite nukkua tänä aamuna, ja oli ihanaa kun kello oli vasta 10, kun heräsin :D mies oli aamun lasten kanssa, ne heräs puoli 7, eli vanhaa aikaa puol 8. 1v piti laittaa hieman aikaisemmin päikkäreille, kolmevuotiaalle saattaa tulla illalla aikasemmin väsy.. eli onneksi sattui olemaan sunnuntaina tämä :D mutta minunkin mielestäni koko touhusta pitäisi luopua!!

Vierailija

Kuopus ei herännyt oman aikataulunsa mukaan aikaisemmin kuin normaalisti. Menimme kesäajan mukaan nukkumaan, joten yhtä monta tuntia tuli nukuttua kuin normaalistikin. Toki kello oli kuusi seitsemän sijaan, kun lapsi heräsi, mutta ei se haittaa.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat