Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Huomenna ekaa kertaa asuntonäyttöön

Vierailija

Mennään huomenna ekaa kertaa asuntonäyttöön Helsingissä. Voiko sinne ottaa pikkulapsen mukaan (on sylissä näytön ajan)? Pitääkö välittäjälle jättää yhteystiedot tai täyttää joku lomake, vaikka asunto ei kiinnostaisikaan niin paljon? Jätetäänkö kengät eteiseen vai laitetaanko jotkut suojukset?

Kommentit (4)

Vierailija

Voi ottaa, eikai se nyt kokoajan puklaa pitkin paikkoja. Ei tarvitse tehdä yhtään mitään, eikä välittäjä odota yhtään mitään. Menet paikan päälle, katselet hiljaa tai kyselet juttuja, ja lähdet kun oot nähny tarpeeksi. Kengät yleensä jätetään eteiseen, riippuu varmasti paikasta, mutta jos suojuksia on tarjolla niin välittäjä kyllä varmasti muistaa kertoa.

Jos asunto kiinnostaa, jätä välittäjälle sähköpostisi johon hän voi lähettää "kohteen paperit", isännöintitodistuksen yms, josta voi sitten itse tai jonkun avulla tutkia onko asunnossa/yhtiön rahoissa/remonteissa/kunnossa jotain mätää vai ei.

Jos aikaa on, suosittelen tutustumaan netissä asunnonostajan oppaisiin. Googletat vaan "asunnon osto" ja availet kaikki mitä ekalta sivulta löytyy ja luet läpi. Menee pari tuntia, mutta on paaaaljon mukavampi fiilis kun tietää asioista jotain.

Vierailija

Voit ottaa pikkulapsen mukaan. Yhteystiedot jätetään jos asunto kiinnostaa tai jos haluat välittäjän olevan yhteydessä muista myynnissä olevista asunnoista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat