Miksi Marja Hintikka showta pidetään sensaatiomaisena?

Gnuutti

Olen elänyt seksin kyllästämässä maailmassa koko ikäni, nähnyt ja kuullut kaiken tuhansia kertoja. Ketä tämä show niinkuin hätkähdyttää, jotai AlaHärmän 90 vuotiasta mummoako. En oikein ymmärrä tätä kohkaamista, tuntuu lähinnä keinotekoiselta ja feikiltä, halutaan saada mainosta ohjelmalle, todellisuudessa ohjelma ei hätkähdytä ketään, no ehkä sitä 90 vuotiasta mummoa.

Kommentit (13)

Vierailija

Mua hätkähdytti se että joku pervo itsensäpaljastelija pariskunta olisi pannut ylen ohjelmassa joka kustannetaan veroilla. Helvetti vie. Onneksi se peruttiin.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:

Mua hätkähdytti se että joku pervo itsensäpaljastelija pariskunta olisi pannut ylen ohjelmassa joka kustannetaan veroilla. Helvetti vie. Onneksi se peruttiin.

Okei, mutta mitä ihmeellistä tuossa jonkun mielestä muka on, tota panemista on jokainen nähnyt joka tuutista. Seksin käyttäminen tehokeinona on nykyään vain tylsää, pitää tunkea seksiä joka paikkaan ja aina löytyy joku tollo joka pöyristyy tai homma on jotain sensaatiomaista, 99% ihmisistä hommalla ei ole mitään vaikutusta nykyään.

Ap

Vierailija

En tiedä. Ylen touhu on niin vaisua ja väsynyttä että. Mielestäni Yle Teema ansaitsee olemassaolonsa ja toteutta sitä tehtävää, mikä Ylelle sopii. Muilta kanavilta jotkut yksittäiset ohjelmat, esim. Noin viikon uutiset, voisi siirtää Teemalle ja sitten lakkauttaa ne muut Ylen kanavat. Aivan täysin turhaa verovarojen tuhlaamista, johon syydetään hirveitä summia jo valmiiksi tiukassa taloustilanteessa!

Vierailija

Ällöttää jo ohjelman mainostaminen, jossa Hintikka esiintyy eri ilmein ja naamiaisasuin. Ohjelmaa rakennetaan hänen persoonansa varaan, ja mukaan ympätään jotain pikkutuhmaa tai vähän enemmän ekshibitionistista. Jotenkin hirveän teennäiseltä vaikuttaa koko ohjelma.

Seksiä seksiä seksiä.. jotain muutakin voisi jo keksiä..

Vierailija

Vierailija kirjoitti:

Marjan sissimainontaa koko juttu :)

Jep, homma tuntuu tosiaan niin feikiltä ja keinotekoiselta, ihan täytyy ihmetellä ketä toi mukamas järkyttää. Ohjelman tekijöitäkö, palavereissa hihitellään kuinka Suomi menee sekaisin seksistä, juupa juu, ehkä homma toimi 1950-luvulla, olisiko aika herätä todellisuuteen ja tähän päivään.

Ap

Vierailija

Onneksi tuotakaan paskaa  ei tarvitse katsoa, nykyaikana kun parempaa katseltavaa löytyy helposti, ei tarvitse olla riippuvainen jostain Ylen huomiohuoraamis ohjelmista. Taidan tänäänkin katsella laatuelokuvan netistä, muut voitte toki katsella keskenkasvuisten aikuislasten hihittelyä Yleltä. 

Ap

Vierailija

Eikö se kohu ollut enemmän iltapäivälehtien luoma? Ohjelmissa ei ainakaan ole väitetty että on jotain sensaatiomaista.

Musta se on hauska ohjelma. Mahtavaa, että kerrankin tulee jotain alle neljäkymppisen elämään liittyvää.

Seksikoulu voi joillekin olla liikaa, mutta eihän sitä ole pakko sieltä netistä katsoa jos ahdistaa tai ei ole tarvetta.

Vierailija

En oikein jaksa uskoa, että 90-vuotiasta mummoakaan perusseksi hämmästyttää, enemmän elämää nähnyt ja kokenut, kuin yksikään palstalainen.

Vierailija

Minua huvittaa tuo seksikoulu. Ensin selitetään, että halailu ja tunteet ja välittäminen ja tunteet ja toisen kunnioitus ja tunteet. Ja sitten panemaan. Ihan kuin pienten lasten vanhemmat eivät olisi jo jossain vaiheessa naineet jos missä asennossa, peitolla ja ilman. Ihanko oikeasti naisella on klitoris, jonka koskettaminen voi olla hyvin kiihottavaa? Miten monelle 30-40v miehelle tämä tuli yllätyksenä? Tai että joskus voi naida, vaikka ei niin naitatuttaisi, mutta kun miehelle se on tärkeää. Jostain syystä koskaan ei mietitä sitä, että naiselle voisi olla myös joku juttu aika tärkeä.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat