Canada Goose- tuotetestaus

Vierailija

Haksahdin tänään täyttämään netissä tälläisen kyselyn jonka yhteydessä pankkitilitä veloitettiin 3 e. Kyseessä siis Canada Goose tuotetestaus jossa saa takin ilmaiseksi tuotetestauskyselyä vastaan.

Olen yleensä fiksu enkä ikinä tämmöisiin osallistunut ja syy miksi nyt kävi näin on se, että kaverini facebookissa mainosti sivua ja oli saanut kyseisen takin itselleen tänään postissa.

Olen ollut paniikissa siitä asti kun painoin hyväksy painiketta sillä älysin samointein ettei tämä ollut hyvä idea.

Miten tämän voi perua ja välttyä ikäviltä jälkiseuraamuksilta, tuon 3 euron menetys ei paljoa harmita mutta en haluaisi yhdestä virheestä pitkän ajan riesaa. Ja tiedän olevani tyhmä, en kaipaa siihen enää muistutusta.

Kommentit (9)

Vierailija

Selasitko kokonaan ehdot? Voi olla että tilasit jotain kuukausiveloitteista palvelua. Ennen on "myyty" mm. puhelinta 60e/kk kun on haksahtanut tuollaiseen.

Vierailija

Voi surku, koita nyt pysyä selvillä mitä tästä seuraa ettei vaan käy huonosti. Pienistä puroista alkaa iso joki ja pian on koko elämä mullinmallin.
Saada nyt lähes tonnin takki ilmaiseksi, äly hoi.

Vierailija

Verkkopankista ei voi enää veloittaa mitään internetin kautta eli ei nettiostoja, voin ainoastaan maksaa laskuja verkkopankissa.

Vierailija

Kehtaako kukaan enää käyttää Kanadan Kusi-takkeja? Niitä kopioidaan niin paljon että niitä löytyy köyhimmänkin opiskelijan kaapista, satasella kuulemma saa :o

Vierailija

Suosittelisin soittamaan pankkiin, ja tsekkaamaan tarkkaan pienen präntin. Huijauksia nuo on kaikki, CG ei tarvitse yhtäkään tuotetestaajaa, brändi on jo niin tunnettu (niin hyvässä kuin pahassa).

Vierailija

Ganada Goose tuskin jakelee tonnin takkeja tuotetestauksen nimissä. Testaajia löytyy noista outdoor-piireistä ja extremekentillä oleilevista yllin kyllin (vuoristot, jäätiköt), erilaiset retkikunnat ym. Näissä sääoloissa ei testailla yhtään mitään eikä tavallinen tallaaja ymmärrä takin päälle mitään kun mittarikin on edelleen plussalla.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat