jännittää

Vierailija

Todennäköisesti saan ensimmäisen kerran munaa huomenna. Kortsu valmiina APUA

Kommentit (10)

Vierailija

Muista sitten, että sen kortsun päästä pitää puristaa ilmat pois ennen kuin jatkaa rullaamista. Ja tosiaan niitä olisi hyvä olla useampi.

Vierailija

Kattokaas, että se kortonki pysyy päällä. Jos miehen kalu ei ole koolla pilattu, niin kortonki voi helposti livetä kalun päältä. Niin, ja sitten heti kalu ulos pimpistä, kun spermat purkautuu, muuten saattaa olla äitiys edessä. Spermasilla käsillä ei sitte ronkita pimppiä, ettäs tiedät.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:

Todennäköisesti saan ensimmäisen kerran munaa huomenna. Kortsu valmiina APUA

No johan se on tuon ikäisen miehen aika saadakin

Vierailija

Vierailija kirjoitti:

joo mies olenkin , ja anukseeni on toisen miehen tarkoitus tunkeutua kalullaan.

Kannattaa varautua jo henkisesti siihen, että peräreikäneitsyyden menettäminen voi pahempi kokemus kuin impeyden menetys. Monelle tulee valtavia ilmavaivojakin, kun suoleen pumpataan peniksellä ilmaa niin, että silmätkin pullistuvat. Reikä voi tulla myös niin helläksi, ettei pyörällä ajostakaan tule yhtikäs mitään ainakaan viikkoon. Sontiminenkin kuulemma sattuu.

Vierailija

runsas liukaste auttaa heti alusta lähtien kun sormella rentouttaa lihaksia pyllyssä. Selällään polvet koukussa paras asento alotella. Mutta jos pelkää ettei toinen lopeta kun sattuu , sitten on parempi takaapäin. Menet makuulleen ni toisen on pakko lopettaa

Vierailija

harvoin täällä kerrotaan jälkeenpäin mitä on tapahtunut.

hyvää teki kun kaverilla oli tummemi purkki mukana , rasvasi hyvin kädellään reiän ympäryksen ja ensin yksi hyvin rasvattu sormi reikään ja sitten kaksi yhtaikaa. Kun olin saanut lihakset rentoutettua . Runkkasin hyvin rasvatulla kädellä hänelle kalun erittäin kovaksi , jonka jälkeen hän työnsi terskan sisään , siitä pikku hiljaa pohjaan . Hetken kuluttua hän otti kallista kiinni ja laukesimme yhtä aikaa

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat