Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Uutisten kuunteleminen on huvittavaa

Vierailija

Juuri uutisissa sanottiin että poliisi ei vielä kerro Ruotsin koulupuukottajan nimeä ja muuta taustaa. Huvittavaa on että jokainen joka osaa käyttää nettiä tietää jo käyttäjän. Luin juuri keskustelua jota tämän murhaajan veljen fb- sivulla käytiin. Kun uutisia katsoo, on kuin katsoisi eilisen uutisia.

Kommentit (9)

Vierailija

Poliisi, muut viranomaiset ja lehdistö yleensä tarkistavat tietonsa eivätkä lähde huutelemaan Facebookissa ennen aikojaan kuten tavalliset pulliaiset. Ehkä se on sinusta huvittava juttu, mutta kukapa sille mitään voi. Eivät kaikki ymmärrä yksinkertaisia(kan) asioita.

Näinonnäreet

Tässä mielenkiinnolla odottelen, koska aiemmat maahanmuuttajat hermostuvat uusille tulijoille. Oma asema heikkenee monessakin mielessä. Ainakin kieli on sitten monella yhteinen. Kukahan ne arabiankieliset päivitykset someen tuuttaa vartin viiveellä päätöksistä?

Vierailija

Mistä löytää sen suomalaisen lasten raiskaajan vaimon tiedot? Ja niiden tyttöjen jotka tekijä houkutteli netistä?

Vierailija

Todella monen rikoksentekijän tietoihin ja kuviin pääsee käsiksi saman päivän aikana. Myös esim. Suomeen tulleihin irakilaissotilaisiin. Ja miksi? Koska ovat itse luoneet Facebook-profiilinsa selfieineen. Kerrassaan nerokas tuo kansainvälinen Amerikan vakoilusivusto. Kansalaiset luovat ihan itse rekisterin NASA:lle.

Näinonnäreet

Jos tietää tuon alueen ja tarkemmin Ruotsin sisäpolitiikkaa, missä on yritetty hyssyttelyä ja toisaalta ääriryhmittymien nousu nykytilanteessa, niin ei tarvitse yllättyä. Paneutumista asiaan ja kansan pulssille! Ihan paikan päällä.

Vierailija

Yhtä auto-onnettomuutta todistin hiljattain. Ei mennyt montakaan tuntia, kun siinäkin oli jo kuski kaivettu Facesta ja keskusteltiin sisarusten kanssa, kun toinen makasi teholla. Onneksi jätin jo aikoinaan koko naamakirjan väliin.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat