Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Oon ihastunu mun luokkalaiseen tyttöön ja kerroin sen sille. Se ei antanu niin suoraa vastausta ja sano ettei tunne mua kunnolla. No tänään oltiin pienellä porukalla sitten ulkona ja se oli mukana. Oli tosi hauskaa kaikin puolin ja mä lähin sitte kotiin. Samana iltana aloin tekstaa sille ja selvästi senkin mielestä oli hauskaa. Kysyin siltä että haluisko se lähtee mun kanssa ihan kahestaan jonnekkin ulos ja se vastas silleen aika epäröivästi ei. Sitten puhuttiin siinä pikkasen ja sanoin sitte hyvää yötä jne. Hän sanoi että voi lähteä porukalla mutta ei uskaltautunut lähteä kanssani kahdestaan.

Tässä kysymykset:

1. Saattaisiko millään tasolla vaikuttaa siltä että tyttö saattaisi tykätä minusta mutta ol vain liian ujo lähtemään tai ei vaan tunne mua kunnolla?

2. Jos tutustuttaisiin paremmin niin olisiko suvaitsevaa että pyytäisin ajan kuluessa myöhemmin uudelleen vai voisiko olla jotenkin ärsyttävää?

3. Jos lähtisimme porukassa ulos niin kannattaisiko minun pyytää vaikka pusua tai halausta ihan vaan semmoselta läppä pohjalta vai voisiko se jotenkin ahdistaa tyttöä?

4. Kannattaisiko minun lähestyä häntä jollain muulla tavalla? Jos kannattaa niin millä tavalla?

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (1)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla