Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Lapsiperheen kotiintuloaika

Hulluja on monenlaisia

Järkyttyneenä totean, että lapsiperhe, jossa kaksi alle kouluikäistä ja pieni koululainen, tulivat juuri kotiin. Kello on 22!!! Koululainen oli vieläkin koulumatkallaan. Eikö noin pienten lasten kuuluisi olla nukkumassa jo ajat sitten? Akateemisesti koulutetut vanhemmat, just joo. Lastensuojeluun tekisi mieli tehdä vaan ilmoitus.

Kommentit (3)

Vierailija

No moneltako niillä sitten on aamuherätys? Siitä kai se riippuu, saako tarpeeksi unta. Kun minä olin lapsi, äiti pääsi usein iltavuorosta klo 22 ja haki minut kotiin mummolasta. Se raha oli erittäin tärkeä, eikä sairaanhoitaja voinut olla kokonaan aamuvuoroissa.

Vierailija

Mitä, jos olivat esimerkiksi jättämässä jäähyväiset kuolevalle isoäidille?

Sinun täytyy käydä kertomassa perheelle, että vahdit heidän kotiintuloaikojaan, niin osaavat sitten ilmoittaa sinulle, jos tulee jotain erityistä, ja myöhästyvät asettamastasi ajasta.

Vierailija

Mikäs tuossa niin järkyttävää on? Mekin oltiin viikonloppuna 10 ja 12 v lasten kanssa ravintolassa syömässä ja elokuvissa ja tultiin kotiin joskus vähän ennen yhtätoista. Ja monta kertaa saatetaan käydä ostoksilla tai konserteissa ym. ja menee joskus myöhempäänkin. En tajua että mikä siinä kotona nyhjäämisessä tuntuu olevan ihmisille niin pyhää?

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat