Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
S.K

...se toinen puolisko ei ollut mikään paskiainen?

Tän henkilön kanssa oltiin intiimissä suhteessa ja pidettiin toisistamme kovasti. Kaikkien väärinkäsitysten ja sattumusten takia ajauduttiin erilleen ja tämä toinen löysi uuden kumppanin jonka kanssa on suhteessa. Ja nyt minä kärsin kovista sydänsuruista. Kaikki suosittelee, että eron hetkellä ex-kumppanista pitää listata kaikki epäkohdat? Mitä jos niitä huonoja puolia ei ole ja kaiken lisäksi näemme melkein viikoittain. :(

Kumpikin tietää, että syviä tunteita oli, mutta nyt elämä ei antanut meille mahdollisuutta...

Kommentit (2)

Vierailija

Ajattelet, että kaikella on tarkoitus. Piditte toisistanne, mutta ette kuitenkaan olleet toisillenne oikeat, muuten ette olisi ajautuneet eroon väärinkäsitystenkään takia. Hän on nyt onnellinen yhdessä uuden ihmisen kanssa, ole sinäkin onnellinen hänen puolestaan. Sinäkin löydät vielä ihmisen, jonka kanssa olet onnellinen, mutta menneeseen takertuminen vain hidastaa hänen löytämistään.

Vierailija

Mullakin oli ennen tapana jäädä roikkumaan jo alunperinkin mahdottomiin ihmissuhteisiin. Nykyään, kun olen sinut itseni kanssa, osaan siirtyä sujuvasti eteenpäin. Kaikille takertujanaisille siis ohjeeksi: keskittykää itseenne ja opetelkaa aidosti nauttimaan yksinolosta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla