Juupajaapa

..Leon?
Toinen poika tulossa ja nimi pitäisi keksiä. Itse tykkään myös Leosta ilman ännää mutta se on kai todella yleinen ja tuo Leon kuulostaa omaan korvaan kauniilta. Mitä mieltä olette?

  • ylös 26
  • alas 7

Kommentit (13)

Vierailija

No ei se N auta mitään siellä perässä, jos haluat välttää suosittua nimeä. Samaan laariin ne nimet kilahtaa silti, eikä kukaan tule ikinä muistamaan, oliko poikasi nimi nyt Leo vai Leon. Anna joku täysin eri nimi, jos et halua suosittua nimeä.

  • ylös 15
  • alas 10
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Leon Mikael

Leon Michel

Parempi kuin Leo. Eikös Leon ole saksalainen nimi ja lausutaan "Leeoonn"

Vierailija

En tarkoita tällä loukata, mutta Leon kuulostaa mielestäni vähän väkisinväännetyltä nimeltä suomalaislapselle(?). :/ Jos asiaa miettii kansainvälisyyden kannalta, moni suomalainenkin nimi on helposti ulkomaalaisten lausuttavissa. Mutta annatte juuri sellaisen nimen kuin itse haluatte ja jätätte meidän muiden mielipiteet omaan arvoonsa. Tuskinpa minäkään tulen poikaanne koskaan tapaamaan ja nimeänsä ihmettelemään. :) 

  • ylös 14
  • alas 4
Vierailija

Leon Heikkinen kuulostaa aika väkisin väännetylle.

Leon Sundberg ei ole mun mielestä sen parempi.

Leo on kivempi, ehdottomasti!

  • ylös 10
  • alas 2
Vierailija

Joo, Leo on parempi (minun mielestä), kuulostaa jotenkin luonnollisemmalle. Voi tulla ikuinen ongelma siitä, että N heitetään lopusta pois milloin missäkin. On myös "suomalaisempi", vaikka itseäni ei kyllä haittaa, jos jonkun nimi on Alphonse Räikkönen tms. Toki laittakaa mikä nimi vaan haluatte.

Vierailija

Itsekin tykkään suuresti nimestä Leo (ja Leonkin kuulosta hyvältä). Juurikin nimen suosion vuoksi taidan kuitenkin jättää antamatta pojalle vaikka aikaisemmin oli miehen kanssa suunnitelmissa nimetä seuraava Leoksi. Mä olen harkinnut muita eo-nimiä (Meo, Teo, Neo) mutta ei ne vaan kuulosta yhtä kivoilta. Muuten pistäisin Leonin kyllä korvan taakse mutta oman sukunimeni kanssa ei valitettavasti sovi yhteen. Ehkä se sinun sukunimesi kanssa sopii?

Vierailija

Minustakin Leo parempi, Leonista tuli heti mieleen koiramme joka on siis rodultaan leonberg :)

Vierailija

Ihan kaunis nimi, mä pidän erikoisemmista ja kansainvälisistä nimistä, mutta kyllähän se sukunimi vaikuttaa. Jos sukunimi on joku Kärkkäinen tms. niin ehkä Leo olisi kivempi? Ei pakolla pidä kuitenkaan muuttaa nimeä, jos kerran Leosta pidät :) mutta Leon on musta myös kiva tosiaan.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla