Unkari sulkenut rajansa?

Vierailija

Kuinka se heiltä onnistuu? Eivätkö ole ihan EU-maa ja Schengen-sopimuksessakin?

Kommentit (5)

Vierailija

No ihan vaan sulkemalla. Kyllähän EU saisi ulkorajan kiinni, jos haluaisi ja Suomi samaten. Myös Latvia rakentaa raja-aitaa Venäjän rajalle, ulkorajaa vahvistaakseen. 

Vierailija

Siis Unkariin voi edelleen mennä hakemaan turvapaikkaa, jos menee sitä virallista tietä, rajanylityspisteeseen. Ainoastaan laittomilta on se raja tukittu, mikä on ihan oikein. Ei mihinkään maahan voi vaan kävellä rajan yli.

Tämä asia tuntuu unohtuvan kun Unkaria arvostellaan.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:

Tästä voi katsoa tätä EU:n harjoittamaa 'humanitaarista apua' jonkun muun kuin Ylen tai HS:n näkökulmasta. Uutisia ulkomailta, syyssäässä värjötteleviä siirtolaismassoja:

http://www.bbc.com/news/world-europe-34568499

Turvapaikanhakijalla ei ole oikeutta valita mihin maahan päätyy. Ei voi vaan päättää, että haluan Unkarin läpi sinne ja sinne ja sitten vielä marista ruuan tasosta. Heidän olisi pitänyt hakea turvapaikkaa ensimmäisestä EU-maasta.

Vierailija

Unkari toimii ihan oikein. Aivan käsittämätöntä toimintaa leimata maa äärioikeistolaisiksi natseiksi tms. epähumanitaariseksi kansaksi. Siellä ei ole tarjota hääviä toimeentuloa edes koko omalle kansalle ja sitten vielä heinäsirkkalauma vaeltaa laittomasti maan poikki. 

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat