Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

/ ! \ / ! \ / ! \ KANNABIS - TIE KOHTI VAHVEMPIA AINEITA / ! \ / ! \ / ! \

Loputon suru

Ihan varoituksena kerron: kaverini oli näitä kannabiksen vankkumattomia puolustajia. Kehui kuinka harmiton aine oli, mitä nyt rahaongelmia ja työpoissaoloja aiheutti silloin tällöin ja haisi hirveälle. Vähän valitteli, että pää kestäis kovempaakin menoa - siis kiinnostus vahvempiin heräsi, kun tuli resistenssiä kannabikselle.

Ilmeisesti kannabis pehmitti kaverini pään ja oli loppukesästä kokeillut jotain (?) vahvempaa ainetta sillä seurauksella, että löydettiin psykoosipelkoisena ja muistinsa menettäneenä tuttavan talon väärästä rappukäytävästä. Nyt on hoito alkanut puremaan, mutta on edelleen ihan muuttunut persoonaltaan, mm. pelkää ja epäilee kaikkea. Ei todennäköisesti vielä kuukausiin pääse sairaalasta ja on kyllä tosi vahvoilla lääkkeillä.

Kiinnostaisi tietää selviääkö tuollaisesta kannabisreissusta koskaan ennalleen?

Ja sanokaa EI kannabikselle!

Kommentit (6)

Vierailija

En ota kantaa tuohon kaverisi tapaukseen, muuten kuin, että hän on yksilö. Kaikille ei noin käy. Mitäköhän vahvempaa oli ottanut?

Vierailija

No, minä olen käytellyt silloin tällöin noin 20 vuotta, eikä ole moisia seuraamuksia ollut. Ei ole useimmille muillekaan. Eli ei siinä kannabiksessa itsessään ole mitään sellaista mikä laittaisi himoitsemaan muitakin kovempia aineita. 

Joillekin, joilla on ennestään halu kokeilla erilaisia laittomia aineita, niin toki laittomuusrajan ylittäminen kannabista käyttämällä voi helpottaa kynnystä kokeilla muutakin laitonta. Mutta mitenkään fysiologisesti tai psykologista pakkoa siihen kannabis ei aiheuta sen enempää kuin vaikka alkoholi tai tupakkakaan.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat