Hätäilenkö vain liikaa?

Huolestunut

Hei! 

Kuukautiseni olisivat pitäneet alkaa jo to-pe ja tänään (sunnuntai-ilta) menkoista ei vieläkään mitään tietoakaan.. Varsinkin aamuisin minua huimaa suuresti, mutta myös paha olo ja meinaan oksentaa. Jos teen jotain raskasta ja fyysistä, oloni pahenee ja saatan joutua jopa pahimmassa tapauksessa oksentamaan.. Vatsani on lähes päivittäin kipeä ja ratsastaessani hevosiani kipu vain pahenee. Kipu sijoittuu melkeinpä koko mahan alueelle. Mielestäni vatsaa hieman turvottaa.. Mielialanikin vaihtelee suuresti; ensin kaikki on hyvin ja olen tosi iloinen mutta aivan sekunnissa saatankin olla todella ärtynyt ja pahalla päällä, surullinenkin jopa. Lähes jokainen seksikerta, jonka mieheni kanssa olemme harrastaneet, on se ollut suojaamatonta ja täysin ilman ehkäisyä. Mahdanko hätäillä liikaa vai mitä mieltä oikein olet? Päätäni särkee normaalia enemmän ja vessassakin saa pissalla käydä useammin vaikkakin virtsan määrä hyvin vähäistä. Voisiko tämä kaikki viitata siihen että olisin raskaana? Testiä en ole tehnyt vielä minkäänlaista.. 

Help me!! 

Kommentit (5)

Vierailija

Taattua av-mammaa: Harrasta seksiä ilman ehkäisyä ja ala panikoimaan, voitko olla raskaana. Älä kuitenkaan tee testiä, vaan tule kysymään palstalta.

Mia Terveydenhoitaja
Seuraa 
Liittynyt8.6.2015

Hei,

aina, kun on harrastanut suojaamatonta seksiä on raskaus mahdollinen. Sinulla on myös oireita, kuten voimakas pahoinvointi, jotka voivat viitata raskauteen.

Tee siis raskaustesti ja pääset hätäilemästä :)

t. Mia, terveydenhoitaja

Vierailija

En panikoi, lapsesta olemme puhuneet, että tulkoon jos on tullakseen, mutta lähinnä haen apua siihen, että olenko liian aikaisin liikkeellä.. Kannattaako testiä vielä tehdä kun menkat muutaman päivän vasta myöhässä.. Ainut panikoinnin aihe jota edes keksin tilanteessani olisi hevosten hyvinvointi ja ratsutusten onnistuminen olessani mahdollisesti poissa pelistä..

-aloittaja-

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat