Kammottavaa puhetta vanhemman suusta

Vierailija

Kuulin niin järkyttävän keskustelun, etten olisi ikinä uskonut. Siskopuoleni huusi niin kauheita asioita ex-miehelleen tämän hakiessa lapsia, etten olisi ikinä uskonut kenenkään päästään suustaan sellaisia asioita.
Syytti miestä ja lapsia elämänsä tuhoamisesta, työttömyydestä, rahapulasta, uusien suhteiden pilaamisesta ja ihan kaikesta. Lasten kuullen.

Olin heillä kylässä kun tämä tapahtui ja siskopuoleni meni viemään lapsia ulos isää vastaan. En tiedä mitä siellä tapahtui, mutta yhtäkkiä alkoi huuto. Tunnelma oli tosi vaivautunut tämän jälkeen, koitin kysellä, että onko tapahtunut jotain, mutta sanoi, ettei halua puhua lapsista kun alkoi isän viikko.
Olen kyllä huomannut, että alkoholi on aina maistunut hänelle hyvin ja miehet vaihtuneet tiheästi eron jälkeen.
En tiedä edes että miten auttaisin. Asun liian kaukana, että saisin lapsia hoitoon..

Kommentit (14)

Vierailija

Mitä te tekisitte? Mitä olette mieltä lastensuojeluilmoituksesta? Sanoi, ettei enää halua olla lasten kanssa enempää kuin joka toinen viikonloppu.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:

Kysyisin siskolta voiko hänen lapset viettää aikaa luonani.

Siskosi ei selkeästi ole tällä hetkellä tasapainoinen.


Asun niin kaukana, että minun on vaikea ottaa lapsia ainakaan kovin säännöllisesti hoitoon. Kaksi heistä on jo koulussa, joten arkeen on vaikea tuoda apua kauempaa. Isäni kyllä hoitaa lapsia useahkosti.

Vierailija

Voi lapsiraukat :( Toivottavasti siskopuolesi menettää oikeuden lapsiin. Soita hänen ex-miehelle, että voit todistaa sossulle ettei siskosi ole kykenevä hoitamaan lapsia, saa isä lapset kokonaan. Ihan sama sun väleille siskon kanssa, lapsien pitäisi saada elää rakastavan aikuisen kanssa.

Vierailija

Lasten isä on poissa Suomesta noin puolet kuusta. Pitää jo tällä hetkellä lapsia koko sen ajan kun pystyy. En usko, että isälle muutto onnistuu noin vain.
Ap

Vierailija

Ei kerta homo tee. Kerrankos sitä aikuisella menee kuppi nurin ja tulee sanottua jotain äkkiväärä. Jos kerran asut kaukana niin kannattaako sitä yhden tapauksen johdosta tehdä tälläisiä johtopäätöksiä.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:

Aloitus on valetta. Kaikki tietävät, että kyllä omia lapsia aina rakastaa.

Niimpä. Kyllä kaikki lastensatappajat ja pahoinpitelijätkin rakastavat lapsiaan niin maan perkeleesti.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:

Aloitus on valetta. Kaikki tietävät, että kyllä omia lapsia aina rakastaa.

En tietääkseni väittänyt, ettei rakastaisi. Joka tapauksessa ei halua enää lapsiaan hoitaa kuin sen 4vrk/kk.

Vierailija

Exä äijän ketale tietenkin urputti taas jotain lasten kuullen ja siskollasi paloi käämit. Ei tuo nyt mitään lasu ilmoitusta vaadi, jos vanhemmalla joskus palaa päre ja huutaa. Jos on tosi väsynyt, niin ei jaksa lapsiaan sitten. Eli tarjoa hoitoapua. Joskin saahan se sisko levätä, jos lapset on viikko-viikko systeemillä.

Vierailija

Koeta suostutella sisko lääkäriin. Kuulostaa masennukselta. Kukaan ei noin "uuvu" 4 päivää/kk isojen lasten hoidosta. Muutenkin tuollaiset raivarit eivät kuulosta normaalin ihmisen reagoinnilta. Voisi tarvita vähän ammattilaisen apua.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat