Voiko tunnin vanhasta Subwayn patongista saada salmonellan?

Vierailija

Junassa kuljetus tunnin matkan päähän jossa vasta patonki syödään.

Kommentit (9)

Vierailija

Salmonella tulee huonosti kypsennetystä/raa'asta lihasta. En usko että kerkeää tunnissa muuten pilaantumaan vaikkei oo kylmässä...

Vierailija

Vierailija kirjoitti:

Salmonella tulee huonosti kypsennetystä/raa'asta lihasta. En usko että kerkeää tunnissa muuten pilaantumaan vaikkei oo kylmässä...

Voi, jos joku salmonellakourillaan on sen tehnyt.

Vierailija

Joko siinä on salmonellaa tai ei ole. Suomessa on hyvä hygieniataso, joten ei pitäisi olla. Ei salmonella-bakteerit ilmesty tyhjästä.

Vierailija

Voi, jos siinä lihassa on salmonella. Tyhmä :D Ei se salmonella siihen lämmön voimasta tule, vaan se on siinä jo jos on ollakseen. Mutta joo, enpä usko että siitä mitään sulle tulee. Itsellä on subi unohtunut monta kertaa moniksi tunneiksi laukkuun eikä koskaan ole mitään tullut.

Vierailija

Etkö tiedä, että ne täytyy suojata hyvin junamatkan ajaksi jottei salmonellat hyökkää? Juna on vielä vaarallinen siinä mielessä, että salmonellat tykkäävät matkustaa. Jo pelkkä ihana tuoksu saavat salmonellat pomppimaan ilosta. Sun  täytyy tietysti pitää ne sämpylät omassa paketissa, mutta siihen täytyy vetää folio päälle, sitten sanomalehti, villasukka ja viimeiseksi muovipussi ja istua näiden päällä koko matkan ajan. Muista ottaa Salmonellapiiska mukaan, jolla voit lyödä pomppivia salmonelloja.

Vierailija

Eikö se ole ihan sama syötkö patongin heti vai tunnin kuluttua? Salmonella on jo valmiina, jos on ollakseen. Radikaalia muutosta ei tapahdu tunnin aikana.

Vierailija

Ei voi. Salmonella tarttuu puutteellisesti kypsennetystä lihasta. Se ei kehity lihaan itsekseen tyhjästä. Tunnin seisseessä leivässä ei ole vielä muitakaan ihmiselle vaarallisia bakteereja vahingollisessa määrässä.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat