baby

Kuinka pitkään vauvat nukkuu pinnasängyssä? 3 vuotta?

Kommentit (4)

baby

Mietin sellaista että kannattaako nyt ostaa vauvalle futon patja kun edellinen niin huono vai säästääkö rahat lasten futon patjaan.. Vauva nyt 10kl

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Reilu 1v ovat kumpikin meillä siirtyneet lastensänkyyn; pääsevät itse pois jne.

Olipa nautinnollista esim tänään iltavuoropäivänä, kun 3,5v ja 2vheräili itsekseen vähän ennen kasia,kävivät omatoimisesti kumpikin pissalla (kuopus potalla, isompi pöntöllä (supistaja)) ja aloittivat leikkejä keskenään. Äitiä kaivattiin 30min myöhemmin kun tuli nälkä, siihen asti sain torkkua:)

Vierailija

No ei kyllä enää kolmevuotias nuku pinniksessä! Keskimäärin varmaan 2v. kieppeillä isompaan sänkyyn. Ja pinniksestä on pakko vaihtaa pois siinä vaiheessa, kun lapsi osaa kiivetä itse sieltä pois. Jotkut tulevat laitojen yli jo 1,5 vuotiaana. Sinuna ehkä ostaisin nyt Ikeasta uuden patjan (ovat ihan hyviä!) ja sitten seuraavaan sänkyyn sen kalliimman patjan. Onko futon-patja edes hyvä lapselle? En nyt ihan tarkkaan tiedä, minkälainen on. Ja muista, että se patja pitää kumminkin kosteussuojata, joten pääseekö mitkään luonnonmateriaalit edes oikeuksiinsa?

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat