Meinasin leipoa keksejä, mutta mulla on vain täysjyväjauhoja :/

Vierailija

Tuleekohan liian "terveellisen" makuisia tai kärsiikö koostumus? Mielestäni nuo jauhot ovat vähän karkeampia kuin tavalliset valkoiset vehnäjauhot.

Kommentit (4)

Vierailija

Vierailija kirjoitti:

Maku tulee hyvä, mutta se on makuasia, mutta koostumuksesta en osaa sanoa. Olisiko perunajauhoja, joilla saisi vähän sitkoa? 

Perunajauhoillako sitkoa? No, eihän keksit juuri sitkoa kaipaa.

Et kertonut, mitä viljaa ne kokojyväjauhot ovat, mutta ainakin grahamjauhoilla tulee aivan hyviä leivonnaisia. Maku on ehkä vähän "leipämäinen" joihinkin hienoimpiin pikkuleipiin, mutta hyvin käy ainakin kauralastuihin ja suklaakekseihin.

Vierailija

Vähän murenevampia todennäköisesti tulee, mutta jos siis graham kyseessä, niin tee vain!

Eikun tää aloitus olikin eiliselle, että keksit on jo tehty tai vehnäjauhoja saa tänääm.. 

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat