Vierailija

Oletteko viime aikoina käyneet Kaisaniemen puistossa siinä teatterin takana? Kävelen kyseisen puiston ohi päivittäin ja olen huomannut että puistobasaari on lisännyt joka päivä suosiotaan. Alkuun miehiä oli vain jotain 10 mutta nyt niitä on joka päivä enemmän ja enemmän. Eilen laskin ainakin 60 puistohengaajaa ja baja palaa. Settiä myydään joka penkillä, tyttöjen perään vislataan ja huudellaan.

Nyt siellä on Sirkus Finlandia ja en uskaltaisi omaa lastani sinne yksin päästää kun joutuu kävelemään tämän joukon läpi.

Kommentit (4)

Vierailija

Porukka kerääntyy sinne kun on lähellä juna-asemaa ja Tornion junasta on lyhyt matka puistoon. Useilla on myös teltat mukana. Pakko päästä Helsinkiin discoon.

Vierailija

Enpä ole hetkeen kävellyt puiston läpi. Viimeksi noin kk sitten kiinnitin huomiota (samaan minkä olen huomannut jo aiemmin), että siinä tenniskenttien vieressä oleva huoltorakennus tms. tuntuu kosiskelevan puoleensa nuoria miehiä. Lähinnä mamuja. Ja riippumatta olisiko tuo miesjengi mamuja tai kantasuomalaisia niin siitä tulee vähän epämiellyttävä olo yksin kulkevalle naiselle.. Aika nopeasti sitä vetää sitten juoksumarssia tenniskenttien ohi.  Miksi lie juuri siellä hengaavat, mutta jotenkin gives me the creaps.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
tennisvanhempi

Joo,

Keväällä siellä järjestettiin tenniskisat, joissa poikani oli pelaamassa. Ympäristönä kaunis Kaisaniemen puisto on jo iltakuuden jälkeen epämiellyttävä. Siellä on kovaäänistä alkoholia näkyvästi juovaa porukkaa, mikä tekee ympäristöstä rauhattoman ja levottomuutta herättävän.

En ota kantaa etniseen rakenteeseen.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat