Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

G.Joudutko parisuhteessa itse tyydytykseen?

Vierailija

Koinka monella ei halut kohtaa?Toivotaa asiallisia vastauksia.hiukan voi valottaa myös ikää/suhteenkestoa.ym.kiitos kaikille!

Kommentit (11)

Vierailija

vaimo sairastaa ja itse loppuun palanut. Usein yritän runkkausta mutta harvoin tuntuu hyvältä, el sekin jää vähälle

Vierailija

Olen joutunut n2 kert.viiko.joutuu itse hoitelee.kun avokkii ei kiinnosta.ikää 2×38 eli ei mittää ikä loppuja viäl.

Vierailija

Puuhailen itsekseni enemmän silloin kun seksielämässäkin menee hyvin. Pysyy mielenkiinto yllä itsetyydytykseenkin. Sillon kun tarvitsee olla puutteessa, panettaa tietysti, mutta en halua saada orgasmeja yksin, koska siitä tulee silloin vain surullinen ja yksinäinen olo. Hetken päästä panettaa vaan entistä enemmän. N28

Vierailija

Omin käsin voi fyysisesti helpottaa hetkeksi, mutta pidemmän päälle ei auta  läheisyyden ja molemminpuolisen fyysisen rakkauden kaipuuseen.

Vierailija

Masturboin ehkä kerran viikossa. Olen ollut mieheni kanssa 18 vuotta ja miestä ei seksi enää juuri kiinnosta. Mieheni ei aloitteita tee oikeastaan ollenkaan ja jos hänet saan vikiteltyä puuhaamaan, niin hän huolehtii lähinnä itseetään ja minä jään hyvin vähille. Seksi on hyvin väsynyttä ja läheisyyttä ei ole, joten pahimpaan panetukseen hoidan sitten itseni. Olemme hieman päälle nelikymppisiä molemmat ja lapset ovat koululaisia. Ero on hyvin hyvin lähellä.

Vierailija

En kyllä koe pelkästään "joutuvani" itse tyydyttämään itseäni, vaan saan tehdä niin.

Joskus tulee runkattua toki sen takia, että vaimoa ei ole kahdenkeskinen seksi kiinnostanut, mutta näkisin käteenvetämisen kyllä eri asiaksi kuin pariskunnan kahdestaan suorittama akti, enkä joudu sitä yksin tekemään vaan se on kivaa riippumatta siitä, onko sitä seksiä vaimon kanssa vai ei.

M42

Vierailija

Meillä ei myöskään halut kohtaa. Minä (nainen) joudun olemaan jatkuvassa puutteessa ja hoitelen itseäni säännöllisesti. Aina ei halut kohtaa, mies haluaa huomattavasti vähemmän kuin minä.

miten muilla suhteen aktiivisemmalla osapuolilla, onko seksin määrä kova pala, koetteko sen vaikuttavan suhteenne laatuun.

Meillä kokisin suhteemme varmasti paremmaksi jos seksuasia olisi kunnossa. Enhän voi kumppaniani pakottaakaan kun ei huvita. Tuntuu kuitenkin epäreilulta.

Vierailija

Ensi viikolla pääsee taas runkkaamaan kunnolla, kun muut lähtevät matkalle. Pornoa pyörimään, vaimon dildo liukkarilla peppuun ja kyllä sperma lentää.....

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat