Vierailija

Martina jeesustelee blogissaan fitnessin kamaluudesta. Kommentoin sitä näin, mutta yllättäen blogissa julkaistaan näemmä vain positiiviset kommentit.

Terveiseni Martinalle:

Vaikka kuinka yrittäisit kiillottaa julkisuuskuvaasi, olet valitettavasti edelleen huonoin mahdollinen esikuva nuorille naisille silikonitisseinesi ja pistoksilla kohotettuine kasvoinesi. Myös äärimmäisen nolo menneisyytesi kaikkine (pahoinpitely-, ulosotto- ym.) sekoiluineen tulee valitettavasti elämään omaa elämäänsä netissä ja säilymään ihmisten mielissä vielä pitkään... 

Mielestäni olet täysin väärä henkilö kommentoimaan ulkonäkökeskeisyyttä MISSÄÄN asiassa tai alalla, koska oma elämäsi ja "työsi" pyörii täysin omasi ja muiden ulkonäön ympärillä. Kaksinaismoralismisi on suorastaan liikuttavaa, siis sikäli, ettet ilmeisesti itse tiedosta sitä ollenkaan. Suurin ammatillinen "meriittisi" tällä hetkellä lienee jonkun tyhjänpäiväisen tositv-sarjan luotsaaminen, sekä naisia esineellistävän ja (keinotekoisen, lue: silikonirintojen, pumpattujen huulien ja hiuslisäkkeiden) ulkonäön ympärille keskittyvän "kauneuskilpailun" järjestäminen. Huono esikuva olet myös siksi, että omilla tuloillasi et tulisi päivääkään toimeen, jollei sinulla olisi elättäjänä toisen lapsesi isää, suomeruotsalaista hulivilipoikaa, jolla onneksi on sen verran likviditeettiä ja perittyä rahaa, että perhe pysyy leivässä (siitä huolimatta, että taitavat ne hänenkin bisneksensä mennä tällä hetkellä päin persettä, jos näin saa sanoa). 

Toivon ja rukoilen, ettei oma tyttäreni IKINÄ ota mallia kaltaisistasi naisista, Martina. Luojan kiitos, parempia esikuvia (fiksuja, koulutettuja, omillaan pärjääviä, ulkoisesti ja sisäisesti kauniita naisia) löytyy paljonkin, he vaan eivät tee itsestään numeroa tunkemalla paskajulkisuuteen tai ala-arvoisiin tv-ohjelmiin ja "kauneuskilpailuihin." En ikipäivänä haluaisi nähdä omaa tytärtäni yli kolmekymppisenä siinä tilanteessa missä sinä olet nyt: Täysin riippuvainen lapseni isän tuomasta taloudellisesta turvasta ja roskajulkisuudesta. 

No, mutta niin kai se menee, että jokainen pelaa niillä korteilla, mitä on annettu! Niin teet sinäkin Martina ja hyvin olet siihen nähden pärjännyt, että ne sinun korttisi eivät sieltä ihan parhaimmasta päästä tainneet olla. Tasan ei mene nallekarkit tässä elämässä...

Sivut

Kommentit (25)

Vierailija

Vierailija kirjoitti:

Ap eikö yksi ketju riittänyt?

Luulin että aloitukseni poistettiin kun en löytänyt sitä! Siksi laitoin uuden.

Vierailija

No nyt Martina varmaan lukee tämän ja poistuu äkkiä julkisuudesta anteeksipyynnön kera :D

Miksi arvostelusi kohdistuu vain Martina Aitolehteen? Onhan näitä muitakin saman tason julkkiksia epämääräisen menneisyytensä ryvettäminä. Martina on tekosensa myöntänyt ja sakkonsa ja sanktionsa kärsinyt.

Nykynuoriso ei edes tarvitse mitään esikuvia tai provokaattoreita, kun hienosti osaavat itsekin mokata. Vai täytyyköhän pikku Jessicca-Angeliinalle tai Luca-Sebastianille löytää syntipukki, jonka takia mamman pikku mussukat riehuvat kännissä ja potkivat mummoja...

En ole hänen tukijoukoissaan tms,  vaan ainoastaan ihmettelen tätä monologista hyökkäystä.

Vierailija

Huvittavinta on se, että Martina paheksuu fitness-kilpailijoita samalla, kun itse kehuu ammattiurheilijamaista treenaamistaan:

"Tavoitteena onkin yhtäkkiä pelkkä kilpailu omasta terveydestä välittämättä. Itsestä puhutaan kilpaurheilijana."

Lähde: http://anna.fi/martina-aitolehti/ihana-kamala-Fitness/

"Kolmen vuoden ajan olen treenannut valmentajien piiskaamana lähes kuin ammattiurheilija."

Lähde: http://755c37b53899.editor.appymobilizer.com/martina-aitolehti/muoti-ja-...

Koko blogiteksti on samalaista heikkotasoista, sekavaa, epäloogista ja huonolla suomen kielellä kirjoitettua perustelematonta roskaa, kuten kaikki Martinan sepustukset. Pelkästään aiheeseen pääseminen vaatii häneltä ponnisteluja:

"Mietin koko eilisen, onko järkevää kirjoittaa omia ajatuksiani ja raottaa näkemystäni aiheesta."

"Haluan kertoa, mitä ajatuksia tämä laji minussa herättää."

"Nyt kirjoitan aiheesta, joka herättää voimakkaita ajatuksia puolesta ja vastaan."

" Haluan kirjoittaa teille kahden tytön äitinä ja urheilijana, joka on liikkunut aktiivisesti siitä asti, kun on saanut jalat alleen – urheilijana, jolle liikunta on elämäntapa."

"Kuten sanoin, kirjoitan äitinä ja himourheilijana, jolle liikunta on elämäntapa."

Lähde: http://anna.fi/martina-aitolehti/ihana-kamala-Fitness/

Vierailija

En ole mikään "fitness rääkki", vaan ihan tavallinen, urheilullinen kahden lapsen äiti, jota on alkanut ärsyttää Martinan kaksinaismoralismi ja sädekehän kiillotusyritykset.

Terv. ap

Vierailija

Vierailija kirjoitti:

En ole mikään "fitness rääkki", vaan ihan tavallinen, urheilullinen kahden lapsen äiti, jota on alkanut ärsyttää Martinan kaksinaismoralismi ja sädekehän kiillotusyritykset.

Terv. ap

Mielestäni avautumisesi oli henkilökohtaisuuksiin menevä, piikittelevä ja suorastaan ilkeä. Jokainen Seiskaa koskaan selannut tietää Martinan menneisyydestä, mutta tosi asia on ettei M voi mennä ajassa taakse päin ja muuttaa jo tehtyjä asioia. Joten miksi nostaa niitä esille etenkin tuollaiseen sävyyn? 

Nykyäänhän Martina on ihan ok esikuva, omaa terveet elämäntavat, kehoittaa liikkumaan jne.  Ihan inhimmillinen hahmo, paljon parempi kuin joku hulivili-bilejulkkis. 

Mielestäni tuo kirjoitus oli ihan pointiltaan ihan hyvä. Fitness ei ole enää tuohon pisteeseen vietynä terveellistä ja minäkään en toivo oman tyttäreni alkavan fitness-ammattilaiseksi, juurikin siitä syystä että naisilla on ihan tarpeeksi itsetunto-ongelmia jo ilman että harrastaa lajia joka perustuu täysin ulkonäön arvostelulle. Teksti oli neutraalisti koostettu ja ei haukkunut ketään lyttyyn. 

Vierailija

Martinan äiti on todella ihana ihminen. 

Martinaa en tunne kuin aivan pintapuolisesti, mutta äidin sen verran, että uskallan näin sanoa. 

Vierailija

Vierailija kirjoitti:

Martinan äiti on todella ihana ihminen. 

Martinaa en tunne kuin aivan pintapuolisesti, mutta äidin sen verran, että uskallan näin sanoa. 

Liittyy tähän miten?

Vierailija

Minusta olisi fitnestä paljon kamalampaa se, että oma tyttäreni olisi jonkun salarakas, hankkisi silikonitissit ja pumppaisi huulensa täyteen mömmöjä.

Tätä vielä kamalalta olisi se, että ei osaisi hoitaa raha asioitaan ja menettäisi luottotietonsa.

Hyvin pettynyt olisin myös jos kasvatukseni olisi mennyt niin pieleen ettei tyttäreni osaisi kunnioittaa kumppaniaan vaan pettää tätä toisen kanssa.

Vierailija

Omat tyttäresi ovat omalla vastuullasi! Sinä olet heidän esikuva joka periyttää kasvastuksellaan oikeat arvo! Kuten ovat muidenkin tyttäret omien vanhempiensa vastuulla!

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Latest

Suosituimmat