Vierailija

Haluaisin tilata etanoita ruuaksi ravintolassa, mutta miten niitä syödään? Olen kyllä nähnyt että lusikan, pienen kipon ja leivän tuovat pöytään mutta pureskellaanko ne etanat vai nielläänkö kokonaisena? Kuuluuko leipä kastaa sinne liemeen? Onko suutuntuma sama kuin esim. herkkusienellä ja jos puraisee, turskahtaako etanasta jotain sisäelimiä suuhun? Anteeksi junttiuteni tässä asiassa, en kehtaa tätä muuallakaan kysyä.

Kommentit (5)

Vierailija

Yleensä ne tuoraan kuorettomina, pienellä lautasella jossa on syvennykset etanoille, ja päällä kastiketta. Etanat vaan poimitaan suuhun, ja ihan normaalisti pureskellaan. Leipää syödään kaverina, saa kastaa liemeen jos tykkää. itse aina lopuksi imeytän jäljelle jääneen leivän liemeen ja syön, kuten teen kaikkien muidenkin ruokien kanssa. 

Ei niistä suuhun mitään ihmeellistä turskahda, tuntuu suutuntumalta lähinn kanan palalta tai muulta, vähän herkkusientä sitkeämmältä ja lihaisammalta, mutta tasa-aineiselta.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Latest

Suosituimmat