Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

ONKO NÄIN?

Vierailija

Pitääkö paikkansa että mies kuin mies on helpolla vietävissä petipuuhiin jos hän on hieman maistissa siis hieman ja joku ihan jees nainen ehdottelee? Esim tanssin lomassa baarissa.

Kommentit (5)

Vierailija

Njet! Itse olen kuullut naisilta olevani hyvän näköinen mies ja työmatkoilla vietetään aikaa baareissa työkavereiden ja kollegoiden kanssa. Joskus on tullut aina neidot houkuttelemaan ja varsin selkeästä näkevät, että sormus on sormessa. Kertaakaan en ole mukaan lähenyt. Viimeksi oli oikein pornotähden mitat ja naama kuin missillä ja niin munan tarpeessa. Katselin tätä neitoa useaan kertaan illan aikana koska oli todella kuuma pakkaus. Kollegoiden kanssa tätä ilmestystä arvioitiinkin ja täyden kympin antoi jokainen siinä. Ja se muija kyllä huomasi meidän katseet. Jos sinkku olisin ollut niin varmasti olisin käynyt kokeilemassa onneani. Illan pidentyessä suuntasin ulko-ovelle ja tämä neiti käveli siinä vastaan, tarrasi rinnuksesta kiinni ja katsoi suoraan silmiin. Aivan jumalattoman kauniit tumman ruskeat silmät ja täydellinen viettelevä meikki joka niitä korosti. Hän pysäytti minut siihen paikkaan ja alkoi juttelemaan. Aivan älytöntä juttua heitti ja haistoin heti mikä oli taka-ajatuksena. Tanssimaan olisi halunnut, mutta en siihen lähtenyt koska sekin ylittää oman rajani. Sanoin poistuvani hotelliin ja suuntasin narikkaan, mutta neiti roikkui sitkeästi mukana ulos asti. Kysyi antaisinko hänelle hyvät kyydit vielä illalla, mutta kiitin tarjouksesta ja sanoin, että olen naimisissa. Ei olisi haitannut, sen parempi vain sain vastaukseksi. Vielä samaan taksiin yritti työntyä mukaan. Voin kuvitella, että tuolla itsevarmuudella ja ulkonäöllä on aika kova isku tulla tyrmätyksi, mutta minulla on kuitenkin omatunto puhdas. 

Vierailija

Ykköselle. Kun sinulle tulee hieman ikää, viisastut ja tulet vielä katumaan katkerasti pihtaamistasi. Kalu se kun kasvaa käytössä.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:

Pitääkö paikkansa että mies kuin mies on helpolla vietävissä petipuuhiin jos hän on hieman maistissa siis hieman ja joku ihan jees nainen ehdottelee? Esim tanssin lomassa baarissa.

Ei tietenkään pidä paikkansa, mutta ehkä 2/3 on vietävissä.

Pade

No ei todellakaan. Miksi ihmeessä sitä vaimoaan pettäisi? Kyllä tarjokkaita riittäisi, mutta ovat yhdentekeviä. Itsetuntoa toki nostaa se, kun on vielä se joku olemassa, joka noita naikkosia houkuttaa. Mielestäni olen ihan normaali keski-ikää lähestyvä äijä, välillä oikeasti ihmettelen mikä minussa noita kiinnostaa, sormus sormessa on veikkaukseni. Jotkut naiset, ehkä miehetkin? ilmeisesti tahtovat valloittaa. Ei onnistu ei.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat