Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Viivaa

Soitanko neuvolan ajanvaraukseen silloin ku sinne pystyy vai suoraan terveydenhoitajalle?

Tyhmä ajanvaraukseen soitella ja kysyä ja sitte taas ikävä häiritä jos sattuu oleen asiakas.

Kommentit (6)

Se riippuu ihan kunnastasi. Soita neuvolan numeroon, jos sellainen keskitetty nro on, tai sitten oman terkkasi puhelinajalle, jos se teillä käytäntönä. Eli siis soitat kuten soittaisit muutakin neuvola-asiaa.

Labra ei anna tuloksia, ei ainakaan saisi antaa. Heidän nro on ajanvarauksia ja tutkimuksiin liittyviä valmistautumisohjeita varten.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Viivaa

Ei tos neuvolas oo muutaku ajanvarausnumero klo 12-13 ja sitte terkkareiden numerot. En oo koskaan joutunu soittaan neuvolaan joten oon ihan kädetön koko asian kanssa. Stressaan liikaa, että soitan oikeaan paikkaan. Terkka on omasta numerostaan kysynyt esim. sopiiko vaihtaa aikaa.

Vierailija

Lahdessa neuvolasta tuli tekstari näistä tuloksista, terkka pystyy lähettää sen tietokoneelta. Muuten soittaisin siihen terkan numeroon, juuri siihen, mistä sille varataan aikaa tmv.

Vierailija

Mulla asia meni niin että jokaisella kolmella kerralla kuulin tulokset seuraavalla neuvolakäynnillä, ei tarvinnut soitella minnekään...ruokavalio-ohjeetkin sain jo etukäteen samalla kertaa kuin lähetteen rasitukseen. Tämä siis pääkaupunkiseudulla.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat