Vierailija

Asuntomyynti-ilmoituksia selailtuani jo jonkin aikaa, olen huomannut miten laminaattilattia pilaa kivankin asunnon. Miksi Suomessa käytetään vain laminaattia (ja vieläpä rumia) lattiamateriaalina? 

Kommentit (8)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Juu, kyllä meillekin ois mieleen  ollut tyylikäs lankkulattia/parketti, kun tähän uuteen kämppään muutettiin. Kaupan päälle on tämä laminaatti asennettu edellisen omistajan toimesta niin, että mattoja ei voinut pitää ennen kuin hioi ovet alhaalta. Halvalla laitettu ja näköjään isäntä itse asentanut.

Koiran hankintakin on jäissä, kun tiedetään mitä se pennun pissa näille laminaateille voi aiheuttaa. Kopisevat ja vielä sävynä vaalean kellertävä, jota inhoan. Onneksi oli kuitenkin kämpän hinta kohdillaan ilman muita remppahuolia, niin mikäs siinä.

Vierailija

Laminaatti kestää parhaiten koiraperheessä.

Kokeiltu parketti, laminaatti, korkki, vinyylikorkki ja muovimatto. 

Laminaatti kesti parhaiten, vinyylikorkki seuraava potentiaalinen mutta käytännössähän vinyylikorkki taitaa olla "laminaattia" pinnaltaan.

Vierailija

Oletko sattunut vertailemaan laminaatin, parketin ja lankkulattian hintoja? :D Anteeksi, mutta kaikilla ei oikeasti ole varaa laittaa uuteen kämppäänsä ihan just sitä parasta vaikka ehkä haluaisikin. Meille laminaatti oli selkeä valinta paitsi hinnan (tarjouksen pyytämällä 3-4 kertaa halvempi kuin meidän sisustukseen sopivat parketit), värin ja kuvion sekä kestävyyden takia. Meillä on iso koira, joka leikkiessään runtisi parketin pilalle parissa vuodessa. Tässä kämpässä nimittäin oli niin jo edellisten asukkaiden toimesta käynyt. Meinattiin hioa ja käsitellä vanha parketti, mutta naarmut olivat niin syviä, ettei pintaa olisi jäänyt juuri yhtään ja käsittely olisi maksanut yli tuplaten laminaatin hinnan. 

Kylmähän se on, siitä ei pääse yli eikä ympäri ilman lattialämmitystä. Se kyllä ärsyttää, mutta muuten en meidän kriteereillä vaihtaisi. 

Vierailija

Meidän laminaattimme oli neliöhinnaltaan parkettia paljon kalliimpaa.....

Mammoille tiedoksi: laminaateissa löytyy laatua ja pa..aa. Mammat ei ole laatua ilmeisesti nähneetkään.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat