Lapsettomuusblogeja

Vierailija

Listatkaas tähän lapsettomuusblogeja. Tässä yks:

http://haaveissa.blogini.net/

Kommentit (10)

Vierailija

2946211 -blogi. Aiemmin vuodatuksia ja raastavia postauksia lapsettomuudesta, nyt viimeisimmässä plussasi :,)

Vierailija

Vierailija kirjoitti:

Toiveena vauva on äärimmäisen hyvä ja realistinen. Ei kaunistele yhtään. Paljon kokemusta

Ei ole tosi, onko tosiaan tähän vastannut kommentti poistettu? Mitä pahaa on sanoa, että ei tykkää ks. blogista, jossa kirjoittajalla todellinen ongelma on ihan muualla kuin siellä lapsettomuudessa. En minäkään lapsettomana ks. blogista tykkää, ja tiedän että on paljon terveemmän otteen omaavia blogeja lapsettomuudesta. Mielestäni tätä kommentoivassa viestissä ei ollut yhtään mitään sellaista, joka palstan sääntöjä vastaan sotisi. Kyllä kritisoida saa (ja pitää).

Vierailija

Vierailija kirjoitti:

Toiveena vauva on äärimmäisen hyvä ja realistinen. Ei kaunistele yhtään. Paljon kokemusta

No en kyllä voi sanoa olevani samaa mieltä. Ei todellakaan anna realistista kuvaa lapsettomuudesta. Suurin osa ihmisistä suree, elämä tuntuu toivottomalta ja lohduttomalta jatkuvien pettymysten ja jopa menetysten kohdalla, odotus uuvuttaa kun ei ole tietoa palkitaanko se edes koskaan. Ajatukset ovat synkkiä, katkeriakin jne.

Mutta ei todellakaan ole realistinen kuvaus lapsettomuudesta päätyä osastolel vedettyään järjettömiä määriä lääkkeitä. Kyllä suurin osa kuitenkin pystyy käsittelemään ne lapsettomuuteen liittyvät negatiiviset ajatukset ilman, että alkaa itsetuhoiseksi tai tarvitsee osastohoitoa.

En todellakaan toivo kenellekään normaalisti lapsettomuutta, mutta kyllä tässä tapauksessa saa jo miettiä onko se kuitenkin lapsen paras olla syntymättä. Noin tasapainoton kotitilanne ei kyllä kaipaa lasta sekoittamaan soppaa. Miksi väkisin väsätä lasta kun äiti on noin heikossa tilassa masennuksen vuoksi (oliko niin, että liuta muitakin diagnooseja?!)? Ei se lapsi ole mikään lääke, joka korjaa kaiken. Mitäs jos ei korjaakaan? On siinä lapsiraukalla hyvä alku elämään.

MTB

Käsittääkseni Toiveena Vauva-blogin pitäjä on sairastunut juuri tuon lapsettomuuden myötä. "Suurin osa lapsettomista ihmisistä pystyy käsittelemään lapsettomuutta" - suurin osa _vaikeasti_ lapsettomista ihmisistä on ihan rikki. Ihan tiedoksi. Suurin osa heistä ei kirjoita blogia koska aihe on liian vaikea ja arkaluontoinen.

Ei ne kaikki ei-lapsettomienkaan lapset mihinkään idyllioloihin synny. Enkä tällä tarkoita sitä etteikö TV-blogin pitäjä ja hänen miehensä voisi vauvalleen sellaista idylliä tarjota, PÄINVASTOIN.

Se että joku rohkenee avoimesti kirjoittaa ja puhua asioistaan jotka on näin arkoja on minusta kunnioitettavaa. Kaunistelematonta ja realistista; ei mitään vaaleanpunaisia pilvilinnoja-törkyä täynnä mainoksia.

Muita blogeja:

http://pienellepaikkavapaana.blogspot.fi/

http://kolmehuonetta.blogspot.fi/

http://tahdonaidiksi.blogspot.fi/

http://suunnittelemattomuuksissaankin.blogspot.fi/

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat