Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Muu kuin seksi ;)

Sivut

Kommentit (23)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Ehdottomasti seksi. 90 prosenttia yli nelikymppisitä naisista tuntuu olevan tätä mieltä. Nuorena sitä vain luulee tykkäävänsä.

ja lisään vielä, että viisaus. Viisaus on suhteellisuudentajua. Ymmärtää olla murehtimatta pienistä, tajuaa paremmin, mikä on oleellista ja mikä ei. 

Ja tähän liittyy kyky nähdä kokonaisuuksia. Tutkimustulosten mukaan nuorilla ei ole tätä kykyä. Eipä tietenkään, kun elämänkokemusta on niin vähän, ettei ole vielä ehtinyt nähdä kaikkia niitä palasia, joista kokonaisuus muodostuu.

Vierailija

Määrän ja laadun taju. Ennen mitä vaan ja kuinka paljon vaan, kun muutkin. Nykyään sitä, mitä haluan ja vähemmän, silloin kun itseäni huvittaa. Koskee alkoholia ja ruokaa.

ihminen

Koko elämän laatu. Ymmärrys. Ei kimpoile turhista. Ei murehdi turhista. Osaa arvostaa elämää. Yleensäkkin kaikki koko elämässä.

Vierailija

Terve ja positiivinen itsekkyys. Ostan omaan kotiini tavaroita itseäni varten, en tehdäkseni vaikutuksen muihin. Lähden lomalle haluamaani kohteeseen, vaikka se olisi kuinka yleisesti tuomittu "turistirysäksi" tms. Tykkään ruoasta, joka minulle  maistuu, vaikka se olisi av-palstaisten mielestä kuinka wt tai kasaria.

Vierailija

Ei mikään. Kokemus ja järki lisääntyy ja sitten lopulta huomaa ettei nauti elämästä enää "luonnollisesti". Mitään yllättävää ja hyvää ei enää tapahdu! M58

Vierailija

Osaa ajatella asioita paljon laajemmin kuin nuorempana. Ajatusmaailma muuttuu jotenkin syvemmäksi, kestää paremmin esim. takaiskuja jne. Ei mene niin helposti "rikki." Näin mä olen ainakin kokenut. N37

Vierailija

Vierailija kirjoitti:

Itsetunto. En välitä enää tippaakaan mitä muut minusta ajattelevat. 

Allekirjoitus tähän. Toisena on kyseenalaistamisen taito ainakin omalla kohdallani. Wikipediassa on virheitä, oppikirjoissa on virheitä, opettajilla on tieto joskus vanhentunut pahastikin. Kolmantena olen oppinut ajattelemaan asioita laajemmin enkä niin mustavalkoisesti. Kaikki elämässä ei mene kaikilla samalla tavalla edes samoista lähtökodista, samalla työmäärällä ja samalla älyllä, vaan tuurilla on yllättävän paljon merkitystä. 

N51 v.

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat