Vierailija

Ajattelin aloittaa perinteisen "uusi vuosi hoikempi minä" -laihdutuksen jo nyt jotta se ei vain jäisi uudenvuoden pätkälaihdutukseksi vaan tavoitteena rennolla otteella hoikempi loppuelämä. Laskin minun kalorisaantini pitäisi olla 1700kcal luokkaa että en liho enkä laihdu. Ajattelin vaihtelevasti ja rennosti mutta yrittää pysyä alle tuon 1700kcal joka päivä mikäli mahdollista ja siten kiinnittää enemmän huomiota että laihtuisin pikkuhiljaa kun tulee energiavajetta. Ensimmäiset kolme päivää meni 1000-1200kcal luokkaa mutta jatkossa en pidä kaloreita noin alhaalla vaan syön sen verran kun tuntuu ja mitä alle 1700kcal mahtuu. 

Tavoitteena pudottaa yhteensä 10kg tulevan vuoden sisällä ja pitää paino poissa. 

Nykyiset mitat: 160/70kg

Kommentit (8)

Vierailija

Ap lisää vielä: en noudata mitään erikoista ruokavaliota, syön kaikkea ja välillä myös herkkuja mutta kaloreita lasken niistäkin 

muorokas

Mukana! Hrkut lähes kokonaan pois. En ainakaan enää osta itselleni karkkia, keksejä, suklaata, sipsejä ym. Tämän pitäis riittää siihen, että 0,5-1kg tippuu viikossa, kun niitä uppoaa sellaista tahtia nykyisin. Ja mitat 167 cm ja 83kg.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Hyvältä kuulostaa Ap:) minkä ikäinen olet?Voisin lähteä mukaan, mitat nyt 159/62 ja ainakin 5-7 kg pitäisi saada pois!Harrastatko liikuntaa?

Vierailija

Sunnuntaina alkaa. Tänään ja huomenna kaipaan vielä viiniä. 30 kg pitäisi saada pois, tavoitteena kesä. Vuodenvaihteeksi 10 kg olisi hyvä, 15 erinomainen tulos. Meinasin Kalorilaskurilla seurailla tuollaista 1800 kcal/päivä ja lisäksi tunti reipasta kävelyä ainakin kolmesti viikossa, mieluummin useammin. 172 cm / 100 kg.

Vierailija

Ikää 27vuotta. Yritän lenkkeillä edes 1-2x viikossa, en ole mikään liikunnallinen ihminen joten eniten yritän ruokavalion avulla tiputtaa painoa.. Ja välillä sitten olisi hyvä käydä lenkillä ihan terveys syistä ettei ihan ajaudu sohvaperunaksi (jota nyt olen suurimmaksi osaksi..)

laisketteko tekin kaloreita vai millä tavalla laihdutatte? millainen ruokavalio, harrastatteko paljon liikuntaa? :)

Vierailija

Aloitin jo tämän vuoden alussa mutta miksei vielä seuraavana uutena vuotenakin laihistelis. Oma tavoite vuoden loppuun mennessä -20 kg. Sitten jäis uudenvuoden lupaukseksi enää -10 kg :)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat