Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Täytetty minttusuklaakakku

Vierailija
13.01.2006 |

Täytetty minttusuklaakakku



5 dl vehnäjauhoja

3 dl sokeria

2 tl vaniljasokeria

2 tl leivinjauhetta

3 rkl kaakaojauhetta

150 g sulatettua voita

75 g minttusuklaata

2 dl maustamatonta jugurttia

3 munaa



1. Sekoita kuivat aineet keskenään.

2. Sulata voi ja lisää siihen suklaa. Sekoita kunnes suklaa on sulanut.

3. Lisää jugurtti ja munat ja sekoita puulastalla niin että munan rakenne rikkoutuu.

4. Siivilöi joukkoon kuivat aineet samalla sekoittaen.

5. Vuoraa korkeareunainen pyöreä vuoka leivinpaperilla ja kaada taikina vuokaan. Paista 175 asteessa n. tunti tai kunnes kakku on kypsä.

6. Kumoa kypsä kakku ja irrota paperi.



Täyte/kuorrutus:



200 g tummaa suklaata

1 dl maitoa



1. Kuumenna suklaa-maitoseosta kunnes suklaa on sulanut. Sekoita niin että syntyy tasainen massa.

2. Halkaise jäähtynyt kakku ja levitä suklaatäytettä tasaisesti alemmalle puoliskolle. Laita toinen puolisko päälle ja valuta loppu suklaa-maitoseoksesta kakun päälle.

3. Anna jäähtyä hetki ja koristele suklaan pinta esim. haarukkaa apuna käyttäen.

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi neljä viisi