Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Fazerin sininen -suklaakakusta kysymys, KIIRE!

22.12.2005 |

Täällä oli ohje vähän aikaa sitten, jossa suklaa laitettiin palasina taikinan joukkoon. Paraneeko se kakku, jos tekee sen pari päivää aikaisemmin? Tarkoitus olisi tarjota aattona, koska olisi fiksuinta tehdä se? Entä miten säilyttää? Jääkaapissa, pöydällä, muovissa?

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 |
22.12.2005 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä tein just sen kakun ja aattona & pyhinä sitä on tarkoitus syödä. Itse meinasin säilyttää jääkaapissa sen. Pitäis kuulemma parantua vaan päivien kuluessa :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme neljä kahdeksan