top chefin uusi tuomari oli hyvä!
onneksi entinen naamanmutristelija lähti.
Muutenkin eka jakso oli jotenkin positiivisen oloinen.
Miksi ammattilaiset eivät käytä pitkäjyväistä riisiä? Mitä sitten käyttävät?
Kommentit (4)
oli jotenkin kivempia ja rennompia.pipsan hymy oli aito.
Ilkeily ja haukkuminen ovat muista realityista vähentyneet ajan sitten. Ihan mieleinen muutos, vaikka sitä nyrpistelijääkin siedin. Rennompi ja luontevampi oli sekä Hansin että Pipsan esiintyminen.
Minäkin mietin sitä pitkäjyväistä riisiä. Itse kun en kokkaa tai tilaa koskaan, en tiedä. Olisiko niin, että perus keitetty riisi irtonaisena ei ole sopiva lisäke, harvoinpa mitään makaronia tai kuoriperunoitakaan annoksissa näkee. Ehkä siis joku risottoriisi, basmati tms. olisi ok?
tuolla hyväntuulisuudella saattaa jopa pärjätä kilpailijalle
Ohjelma on nyt liian siloinen, ei mitään kauhisteltavaa. Kun ne vielä saa Pipsalle push-upit...