Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

top chefin uusi tuomari oli hyvä!

Vierailija
06.02.2013 |

onneksi entinen naamanmutristelija lähti.



Muutenkin eka jakso oli jotenkin positiivisen oloinen.



Miksi ammattilaiset eivät käytä pitkäjyväistä riisiä? Mitä sitten käyttävät?

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
06.02.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ohjelma on nyt liian siloinen, ei mitään kauhisteltavaa. Kun ne vielä saa Pipsalle push-upit...

Vierailija
2/4 |
06.02.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

oli jotenkin kivempia ja rennompia.pipsan hymy oli aito.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
06.02.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ilkeily ja haukkuminen ovat muista realityista vähentyneet ajan sitten. Ihan mieleinen muutos, vaikka sitä nyrpistelijääkin siedin. Rennompi ja luontevampi oli sekä Hansin että Pipsan esiintyminen.



Minäkin mietin sitä pitkäjyväistä riisiä. Itse kun en kokkaa tai tilaa koskaan, en tiedä. Olisiko niin, että perus keitetty riisi irtonaisena ei ole sopiva lisäke, harvoinpa mitään makaronia tai kuoriperunoitakaan annoksissa näkee. Ehkä siis joku risottoriisi, basmati tms. olisi ok?

Vierailija
4/4 |
06.02.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

tuolla hyväntuulisuudella saattaa jopa pärjätä kilpailijalle

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi kahdeksan kolme