kariniemen resepti
Näin tänään telkkarissa Kariniemen mainoksen, jossa nainen kokkasi ihanan näköisiä ilm. kanarullia. Siis ilmeisesti filee täytettynä jollain ja käärittynä pekoniin. Yritin etsiä ohjetta Kariniemen sivuilta, mutta en löytänyt...
Osaako joku auttaa mistä ohje löytyisi, tai olisiko jollain vastaavanlaista..? :P
Kommentit (5)
http://www.kariniemen.fi/reseptit/resepti?id=ilonan+pekonikana
Tv:stä tuttu Ilonan pekonikana!
Kääri kananpojan minuuttipihvien ympärille pekonia ja paista rapeaksi pannulla. Valmista seuraksi ihastuttava salaatti.
Pekonikana:
1 pkt, 350 g (4 kpl) Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi® maustamaton
suolaa
mustapippuria myllystä
n. 170-200 g HK Amerikan Pekoni® tai Parmakinkkua
öljyä tai voita paistamiseen
Täyte:
½-1 dl tuorejuustoa tai sulatejuustoa, maustettua tai maustamatonta
3-6 rkl silputtuja yrttejä (esim. basilikaa tai persiljaa)
Pesto-mozzarellasalaatti:
6 isoa kypsää perunaa, kiinteämaltoista
150 g kirsikkatomaatteja
125 g mozzarellajuustoa paloina
70 g rucolaa
1/2 dl salaattisiemeniä tai pinjansiemeniä
n. 1 dl pestokastiketta (resepti alla), voit käyttää myös valmista vihreää pestokastiketta
Vihreä pestokastike:
2 ruukkua basilikaa
70 g parmesaaniraastetta
50 g pinjansiemeniä
1 iso valkosipulinkynsi
1 1/2 dl oliiviöljyä
Ota kananpojan minuuttipihvit huoneenlämpöön puoli tuntia ennen kypsennystä. Ripottele pinnalle molemmin puolin kevyesti suolaa ja rouhi pinnalle mustapippuria.
Sekoita tuorejuusto ja silputut yrtit keskenään.
Jaa täyte minuuttipihvien keskelle keoksi ja kääri varovasti rullalle. Käännä Amerikan pekoni minuuttipihvien ympärille.
Paista minuuttipihvit kuumassa pannussa öljyssä tai voissa molemmin puolin.
Kuori kypsät perunat ja leikkaa sopiviksi suupaloiksi.
Puolita kirsikkatomaatit ja paloittele mozzarella.
Laita ainekset vadille yhdessä rucolan kanssa.
Paahda salaattisiemeniä tai pinjansiemeniä kuumalla pannulla käännellen.
Lisää salaattiainesten joukkoon.
Valmista pestokastike.
Laita basilika, parmesaaniraaste, pinjansiemenet, valkosipulinkynsi ja oliiviöljy kulhoon ja jauha hienoksi tahnaksi sauvasekoittimella.
Sekoita pesto salaattiainesten joukkoon.
Tarjoa salaatti rapeiden kananpojan minuuttipihvien seurana.
Esim. tuorejuustoa ja siihen sekoitatte mitä tuoreita yrttejä haluatte. Sitten vain kääritte fileet pekoniin, hammastikulla kiinni ja uuniin. En usko, että tuota reseptiä sellaisenaan löytyy mistään.
Ja laita sit tänne
Kolmonen: Pyörääkään ei välttämättä aina kannata keksiä uudestaan .-)
Löytyy kariniemen resepti sivustolta, ks sieltä