Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

mitä ruokaa teet emalipintaisessa valurautapadassa

Vierailija
05.01.2013 |

kerro parhaimmat vinkit mulleki, voiks siinä ruskistaa??

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
05.01.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lihat paloitellaan, hiukan jauhoja suurusteeksi

Sen verran vettä/punaviiniä että lihat peittyy

Tunti uuniin 150 astetta

Lisää sipuli, porkkana ja pala selleriä, mustaa pippuria, suolaa ja laakerinlehtiä.

Toinen tunti uunissa 150 astetta.

Vierailija
2/4 |
05.01.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lihat paloitellaan, hiukan jauhoja suurusteeksi

Sen verran vettä/punaviiniä että lihat peittyy

Tunti uuniin 150 astetta

Lisää sipuli, porkkana ja pala selleriä, mustaa pippuria, suolaa ja laakerinlehtiä.

Toinen tunti uunissa 150 astetta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
05.01.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lihat paloitellaan, hiukan jauhoja suurusteeksi

Sen verran vettä/punaviiniä että lihat peittyy

Tunti uuniin 150 astetta

Lisää sipuli, porkkana ja pala selleriä, mustaa pippuria, suolaa ja laakerinlehtiä.

Toinen tunti uunissa 150 astetta.

ja voiko siinä samassa padassa ruskistaa????

Vierailija
4/4 |
05.01.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hitaasti haudutettavia pataruokia (burgundin pata, stroganoff jne.), lihat kannattaa ruskistaa paistinpannussa. Tuo on myös ihan paras puuroille, joita haudutetaan pitkään, mm. riisipuuro ja ohrapuuro, ei tartte maitopohjaisiakaan olla koko ajan hämmentämässä.