mitä ruokaa teet emalipintaisessa valurautapadassa
kerro parhaimmat vinkit mulleki, voiks siinä ruskistaa??
Kommentit (4)
Lihat paloitellaan, hiukan jauhoja suurusteeksi
Sen verran vettä/punaviiniä että lihat peittyy
Tunti uuniin 150 astetta
Lisää sipuli, porkkana ja pala selleriä, mustaa pippuria, suolaa ja laakerinlehtiä.
Toinen tunti uunissa 150 astetta.
Lihat paloitellaan, hiukan jauhoja suurusteeksi
Sen verran vettä/punaviiniä että lihat peittyy
Tunti uuniin 150 astetta
Lisää sipuli, porkkana ja pala selleriä, mustaa pippuria, suolaa ja laakerinlehtiä.
Toinen tunti uunissa 150 astetta.
ja voiko siinä samassa padassa ruskistaa????
Hitaasti haudutettavia pataruokia (burgundin pata, stroganoff jne.), lihat kannattaa ruskistaa paistinpannussa. Tuo on myös ihan paras puuroille, joita haudutetaan pitkään, mm. riisipuuro ja ohrapuuro, ei tartte maitopohjaisiakaan olla koko ajan hämmentämässä.
Lihat paloitellaan, hiukan jauhoja suurusteeksi
Sen verran vettä/punaviiniä että lihat peittyy
Tunti uuniin 150 astetta
Lisää sipuli, porkkana ja pala selleriä, mustaa pippuria, suolaa ja laakerinlehtiä.
Toinen tunti uunissa 150 astetta.