Vierailija

Alusta loppuun ja millainen soosi lisäksi?

  • ylös 0
  • alas 1

Kommentit (11)

väriä pannulla, uuniin kunnes sisälämpö on 60, sitten folioon lepäämään. Possun paistopannulla kiehutat kermaa kasaan, maustat timjamilla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kiehauta liraus vettä samalla pannulla, jolla ruskistit lihan. Rapsuta pannun pojkalle jääneet makuaineet talteen. Lisää kerma ja anna kiehahtaa.

Maustamisvinkkejä:

- aurajuustomuruja, mustapippuria

- dijonsinappia, kapriksia

- rosmariinia, salviaa tai rakuunaa

- thaityyppistä: vaihda kerma kookosmaitoon, kuullota pannulla inkivääriä, valkosipulia, chiliä, kevätsipulia tai purjoa



Voit myös marinoida lihaa yön yli. Sekoita vaikka öljyä, soijaa, vähän hunajaa, viinietikkaa/ viiniä/ sitruunaa. Voit myös lisätä litkuun kiivinpaloja (kiivi mureuttaa sianlihaa) tai ananasta. Suolaa, mustapippuria.

Laitan paistifolioon ja uuniin? Pitäiskö ruskistaa ensin pannulla?

Sitten annan sen vain valmistua siellä. Maustan suolalla, paprikalla, valkopippurilla.



Teen shampinjoonikastikkeen (pussituote) ja lisään siihen purkillisen shampinjooneja.



Jos tää onnistuu niin olisi hyvä, sillä en oikein jaksaisi enempää.

Lainaus:

Laitan paistifolioon ja uuniin? Pitäiskö ruskistaa ensin pannulla?

Sitten annan sen vain valmistua siellä. Maustan suolalla, paprikalla, valkopippurilla.



Teen shampinjoonikastikkeen (pussituote) ja lisään siihen purkillisen shampinjooneja.



Jos tää onnistuu niin olisi hyvä, sillä en oikein jaksaisi enempää.


hyvin noinkin mutta se folio on turha, minä maustan ensin, sitten vain uuniin noin 3 vartiksi

Ripsottelen mausteita, suolaa, mustapippuria tms ja sitten vain yönnän fileen sellaisenaan (esipaistamatta) paistopussiin (samanlainen kuin kinkkupussi). Noin 175 astetta tunnin verran. paistopussin läpi pinta ruskistuu ja rapeutuu. Pussiin voi halutessaan heitellä myös muutama puolitettu sipuli ja porkkananpaloja.

Kolme varttiakin on liikaa. Mikä vimma ihmisillä on kuivattaa lihat ja kalat ylikypsiksi? Puoli tuntia riittää possunfileelle ja lepo foliossa vartin.

Ensin marinadiin vähintään muutamaksi tunniksi

Sitten pusseineen uuniin

Kypsennyksen loppuvaiheessa ota pussista ja nosta lämpöä niin että liha saa kauniin värin

Viinikastike sopii kaveriksi

Lainaus:

Kolme varttiakin on liikaa. Mikä vimma ihmisillä on kuivattaa lihat ja kalat ylikypsiksi? Puoli tuntia riittää possunfileelle ja lepo foliossa vartin.


uunin lämpötilasta,,,,, se 3 varttia paistava, ei oo kyllä vielä tullut kuivaa tähän mennessä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla