Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Suklaakakku, neuvo!

Vierailija
07.11.2012 |

En ole koskaan tehnyt suklaakakkua. Ajattelin pohjan ostaa valmiina ja laittaa sisälle ehkäpä kermavaahto/sulatettu sulkaa yhdistelmää sokerilla sekä jotain hilloi (vadelma? aprikoosi?).



Millä kostutan kakun ja mitä suklaata ostan ja kuinka paljon?



Miten saan suklaan levitettyä siististi koristelussa kaukun päälle?



Muita vinkkejä/ehdotuksia?

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 |
07.11.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

kostutukseen mitä käytät muihinkin kakkuihin, itse käytän maito, rommi. vaniljasokeri-sekoitusta. voit laittaa kakun päälle samaa moussea kun väliinkin, tai googlaa suklaakuorrutus, ohjeita löytyy.

Vierailija
2/2 |
07.11.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

päälle näin:



Sulata 100 g suklaata kattilassa, lisää sekaan 1 dl kermaa. Voit laittaa sekaan vielä nokareen voita. (Riittää juuri ja juuri 5 munan kakun päälle)Itse teen tummasta suklaasta.



Kuulemma sen voi jäähtyneenä vaahdottaa, itse en tosin ole kokeillyt.



Suosittelen tekemään myös kakkupohjan itse, tulee mehevämpi, kuin kaupan. Ja väliin laittaisin iste vadelmia tai vadelmahilloa, aprikoosikin kyllä toimii.



Tai sitten voi laittaa kahvitäytteen, toimii myös suklaakakun kanssa.



Itse olen käyttänyt tällaista:



250 g mascarponea

kahvia

25 g vaaleaa siirapia

tomusokeria



Sekoita aineet keskenään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme viisi kolme