Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Käytätlö leivontaan voita vai margariinia?

Vierailija
18.10.2012 |

Itse käytän aina voita.

Kommentit (20)

Vierailija
1/20 |
18.10.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

aina. Myös leivälle....

Vierailija
2/20 |
18.10.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

koska sitä on kaapissa aina muutenkin

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/20 |
18.10.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Viimeksi tein mokkaruudut margariinilla ja hyvin kävi kaupan.

Vierailija
4/20 |
18.10.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Leivon sen verran harvoin ja haluan että lopputulos maistuu mieluummin voilta kuin margariinilta.

Vierailija
5/20 |
18.10.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei kai kukaan enää käytä mitään transrasvamargariineja?



tietysti jos haluaa pahan makuisia ja epäterveellisiä leivonnaisia, niin mikä ettei.

Vierailija
6/20 |
18.10.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

No ei taida oliiviöljy ihan kaikkeen leivontaan sopia

Sitä on käytetty Välimeren maissa niin makeisiin kuin suolaisiin leivonnaisiin vuosituhansia.

Mä en kyllä tee juuri mitään perinteisiä suomalaisia juttuja joten en tiedä sopisiko niiden makuun, mutta sellaisiin leivonnaisiin mitä itse teen sopii hyvin. Leipiin, suolaisiin piirakoihin, makeisiin ja suolaisiin filotaikinaleivonnaisiin, kahvikekseihin jne.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/20 |
18.10.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kakkuun, pullaan? Oliiviöljyn maku tunkee läpi leipätaikinassakin, eivätkä kaikki pidä siitä. Kokeile vaikka rypsiöljyä sen sijaan.

Vierailija
8/20 |
18.10.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kakkuun, pullaan? Oliiviöljyn maku tunkee läpi leipätaikinassakin, eivätkä kaikki pidä siitä. Kokeile vaikka rypsiöljyä sen sijaan.

ja on oikein toivottua että se öljyn maku maistuu, esim. varsinainen öljykakku on herkullinen leivonnainen :) Ei toki pidä käyttää mitään huonoja happoisia oliiviöljyjä (moni Suomessa myytävä on yököttävän happoista) tai erityisen vahvanmakuisia Robusto-laatuja mutta esim. Knossos-oliiviöljy on oikein hyvää leivontaan.

Meillä ei ole onneksi koskaan käynyt vieraita jotka ei pidä oliiviöljystä, minä kun käytän sitä sekä ruoanlaitossa että leivonnassa paljon :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/20 |
18.10.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

ja maistuu pahalta. Leivon harvoin.

Vierailija
10/20 |
18.10.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pullataikinaan, kahvikakkuihin, piirakoihin ja moneen muuhun.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/20 |
18.10.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Myös joidenkin ruokien valmistukseen ihan maun takia. Muuten juoksevaa Floraa sen terveellisen koostumuksen takia.

Vierailija
12/20 |
18.10.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei ole margariinia koskaan kaapissa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/20 |
18.10.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

leivontaan ja ruanlaitossa. Meillä ei kukaan käytä leivänpäällä rasvaa niin voi on se mitä meiltä löytyy kaapista.

Vierailija
14/20 |
18.10.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

voita leivontaan ja ruokaan, myös kermaa aina kaapissa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/20 |
18.10.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voita yleensä.

Vierailija
16/20 |
11.01.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei kai kukaan enää käytä mitään transrasvamargariineja?

http://www.fineli.fi/food.php?foodid=30617&lang=fi Margariinissa 0,3 g

http://www.fineli.fi/food.php?foodid=500&lang=fi Voissa 2,0 g.

Taas näitä Antti Heikkilä -lahkon uskovaisia...

Margariini maistuu paremmalta. Voin ja maitotuotteiden käyttö on lisäksi järjettömän epäeettistä, koska nautojen pitäminen vangittuina koneina on orjuuteen ja fasismiin rinnastettavaa barbarismia, jonka toivoisi jäävän pian jo historiaan.

Vierailija
17/20 |
11.01.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

pizzataikinaan öljyä.



Rasvan valinta riippuu tuotteesta ja sen valmistustekniikasta. Leivon monipuolisesti ja öljy ei todellakaan sovi kaikkeen leivontaan.



leipuri-kondiittori

Vierailija
18/20 |
11.01.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

mahdollisimman luonnonmukaisesti ja puhtaasti syödään.

Vierailija
19/20 |
11.01.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

http://www.aitoterveys.fi/Maito-ja-margariini.php



Mitä kauemmas luonnosta ihminen menee, sen sairaammaksi me tulemme.

Vierailija
20/20 |
11.01.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset