Joululaatikot valmislaatikoista
Olisiko kenelläkään ohjeita kuinka parannella valmiita laatikoita, lanttu, porkkana ja peruna.
Tänä jouluna ei kukaan kerkeä alusta asti tekemään, joten pikanttia omaa makua kaupan laatikoihin kaipailen.
Ja tänä vuonna sukuun on liittynyt antivegaani joka tarkoittaa mitä???
Mitähän hänelle tarjotaan??
Kommentit (4)
en tiedä onko tämä vastaus kysymykseesi ; )
Wagnerhan lanseerasi myös mainion termin " antivegaani" :
" Syön vain eläimiä, jotka syövät toisia eläimiä."
Eiköhän laatikoista tule oikein maukkaita noilla neuvoilla.
Tuo antivegetarismi on mulle ihan uus juttu ja kuullostaa aika oudolta että syö eläimiä jotka syövät muita eläimiä..Leijonaako mun pitää joulupöytään hommata? =)
Kaikenlaiseen sitä nykynuoret hassahtaa.... ja tietysti vanhemmatkin mut nyt on kyseessä nuori henkilö.
kuulostaa musta siltä kuin joku olisi vaan nirppanokka " mähän en mitään pupunruokaa syö" -tyyppi ja keksiny sille " hienon" nimen!
Lanttulaatikkoon (Saarioisten) siirappia, valkopippuria ja kermaa (suolaa) sekoita hyvin ja laita lasivuokaan ja ripottele päälle korppujauhoja ja tee kuvioita lusikan kärjellä. Paista uunissa kunnes kiehahtaa....
Porkkanalaatikkoon siirappia ihan vähän ja mustapippuria ja kermaa.... tee kuten lanttulaatikko
perunalaatikkoa en ole parannellut...... mutta jos perantelisin niin tekisin kuten edellä. Ja tähänkin toi korppujauhotus niin saat kauniin pinnan.
googletin sanan antivegaani, mutta en jaksanu kauheesti lueskella, mutta koita tosiaan hakukoneella =)