Tilanneviesti

Keskustelu Aihe vapaa-alueella on suljettu aikavälillä 23:00 - 07:00.

Onko totta, että mies lähtee vasta kun on uus katottuna?

Vierailija

Sivut

Kommentit (20)

Vierailija

Mutta en tiedä yhtään eroperhettä, jossa mies olisi lähtenyt ILMAN että on jo uusi kuvioissa. Voi olla sattumaakin.

Vierailija

eivät olleet katselleet ketään valmiiksi vielä siinä bänksitilanteessa, mutta katselivat kyllä uudet naiset itselleen aikamoisella kiireellä sen jälkeen.

Vierailija

Lainaus:

Täällähän aikoinaan annettiin kiivas ohjeistus siitä, että ensin lähdet ja sitten vasta etsit uuden!!
Näin on vaatimus eroavalle puolisolle siinä tapauksessa, että tulet jätetyksi. Sen sijaan jos itse jätät, voit aivan hyvin etsiä valmiiksi uuden. Sama idea kuin lapsipuolten tapauksessa. Mamman lapset ovat aina etusijalla sekä omassa että etävanhemman perheessä.

Vierailija

Näin ainakin meillä...eli mies oli etsimällä etsinyt uuden treffisivustolta. Sitten kun sopiva löytyi, lähti. 20 vuotta oli avioliittoa takana.

Vierailija

Itse en kyllä enää suhteeseen ryhtyisi, tai ainakaan kovin nopeasti. Kyllä se vapaus olisi sittenkin ollut meikäläisen vaihtoehto. Mutta katsotaan kun lapset ovat hieman isompia...

Vierailija

Tunnen myös miehiä, jotka ovat ottaneet eron ja olleet sen jälkeen useammankin vuoden yksin ennen kuin ovat taas alkaneet vakavaan suhteeseen. Tietenkin lähteminen on helpompaa sekä miehille että naisille, jos uusi on katsottuna valmiiksi. Näin etenkin, jos oma markkina-arvo ei ole korkein mahdollinen, joten uuden löytämiseen ei voi luottaa.

Vierailija

Yritti toki väittää, ettei uudella ole mitään tekemistä asian kanssa, heh.Yhdessä lähemmäs 20 v. ja 2 pientä lasta.Ihmettelen aina, mistä näitä naisia näille perheenisille riittää. Saako jotkut naiset kicksejä siitä kun mies jättää perheensä?

Vierailija

Vataus on tietty ei. Koska löytyy sellaisiakin joilla ei ole uutta katsottuna. Eli KAIKKI eivät ole katsoneet uutta tilalle. Se siitä.

Vierailija

Sinähän sen voit potkia jo aiemmin ulos, kun kerran olette eroamassa. Pitääkö sitä eroa vetkuttaa niin kauan, että toinen etsii jo uuden tilalle.

Vierailija

kun ei ole läheisiä tuttuja eronnut.. (ja niistä eronneista en tiedä eron syitä niin hyvin, että tietäisin varmasti).Luulisin kyllä, että moni mies haikailee "sinkkuaikoja" huonon liiton aikana (aivan kuten naisetkin) ja voivat jopa haluta viettää vapaata elämää ennen uutta parisuhdetta. Tietysti todennäköisemmin jos eivät ole tottuneet "passattaviksi".

Vierailija

Totta kai naisillakin on samaa, mutta väittäisin, että naisilla on silti useammin enemmän uskallusta lähteä huonosta suhteesta vaikka uutta ei ole katsottuna valmiiksi.Miehet yleensä roikkuu huonossa suhteessa eivät uskalla/saa aikaiseksi eroa vaikka halua ja syitä siihen olisi liuta. Kunnes sitten tulisesti rakastutaan uuteen ja sen jälkeen uskalletaan irrottautua vanhasta.

Vierailija

Onhan toi sairaan kyynistä ja kusipäistä, mutta sille lähtijälle kaikkein kivuttomin ratkaisu.Naiset, älkää aina kärsikö, venyttäkö pinnaa ja olko itse kunniallisia ja rehtejä, siitä ei ole mitään hyötyä.ELi jos kituutatte paskoissa suhteissa, kuten av:n naisista moni tuntuu tekevän, niin reippaasti vaan etsimään sitä uutta suhdetta, johon lähteä. Oikeasti se on paras ja vähiten teillä kärsimystä aiheuttava ratkaisu.Sivut

Uusimmat

Suosituimmat