Maidoton vispikerma?
Kommentit (14)
Mutta ei mielestäni käyttäydy samalla lailla, kuin kuohu/vispikermat.
Maidottomia kakun päällisiä kyllä pystyy tekemään, mutta en usko, että suoraan puskista löytyy.
go green- ja sunnuntai-merkkisinä. Ovat purkissa melko paksua kamaa, joka vaahtoutuu kuohkeaksi. Tänään tein kakun täytteen, johon käytin tuota go greeniä, hyvältä maistui minusta. Huomenna laitan kakun pintaa sunnuntai-kermaa. Halusin testata molemmat :)
Minusta on tosi hyvää ja synttärivieraillekin kelpasi aivan mainiosti (sekä lapsille että aikuisille). Mutta tiedän, että toiset ei tykkää.
Mutta ei kaikki tykkää kermastakaan - niin kuin vaikka minä.
on kaurakerma, vihreässä pahvitetrassa. Ei tarvitse välttämättä edes vaahdottaa, mutta sokeria kyllä lisäisin.
Sunnuntai kuohkea vispi on myös maidoton, ja ehkä rakenteeltaan ja maultaakin parempi kuin tuo GoGreen.
Sitten vielä parempi on sellainen valmiissa metallisessa pursotepurkissa oleva soijakermavaahto kuin Soyatoo Soy Whip, Soya Spray Cream. Tätä vain ei ole kaikissa marketeissakaan tarjolla, mutta kannattaa soittaa kauppoihin ja kysyä onko valikoimissa. Tämän ainoa ongelma on se, että jossain vaiheessa lakkaa toimimasta, eikä kermaa vain tule, vaikka purkki olisi vasta puolillaan.
LAKTOOSITONTA vispikermaa, nyt puhuttiin MAIDOTTOMASTA! Siinä on vissi ero. Maidottomassa ei ole laktoosia, mutta laktoosittomassa on maitoa. Älä vain tarjoa maitoallergiselle laktoositonta vispikermaa kakun päällä.
Jos ei voi syödä maitotuotteita, niin ei voi syödä laktoosittomiakaan maitotuotteita. Maidoton ruokavalio tarkittaa, ettei voi syödä mitään maidosta tehtyä, ei voita, kermaa, minkäänlaista maitoa, jotkut eivät edes naudanlihaa.
Mutta suosin silti maidottomaan ruokavalioon esimerkiksi vaahtokarkkitaikinaa kakun päällä. Marsipaani käy myös, mutta ei maistu kaikille. Suklaakuorrutuskin ok, sen voi tehdä mahdottomasta suklaasta ja maidottomasta margariinista ja tomusokerista vaikkapa.
Mutta suosin silti maidottomaan ruokavalioon esimerkiksi vaahtokarkkitaikinaa kakun päällä. Marsipaani käy myös, mutta ei maistu kaikille. Suklaakuorrutuskin ok, sen voi tehdä mahdottomasta suklaasta ja maidottomasta margariinista ja tomusokerista vaikkapa.
Hei onko kukaan lukijoista ostanut tuota sunnuntai vispikermaa?
Meillä oli tölkillinen ja se oli avattaessa semmoinen kivikova fetajuustoa muistuttava köntti. Kuluttajapalvelu Kavlilla väittää, että sen kuuluukin olla, siitä vaan vatkaamaan: "Tuote on normaalisti koostumukseltaan todella kovaa" ja "Koostumus on normaalisti paksua ja siihen myös vaikuttaa se, että onko tuotetta säilytetty kylmässä ennen käyttöä. Tuote säilyy myös huoneenlämmössä, jolloin se oman kokemukseni mukaan on hieman pehmeämpää, mutta ei juoksevaa. "
Me ei edes ymmärretä miten tollaista könttiä voi lähteä vispilällä vatkaamaan...? Onko se tosiaan aina tomminen tiiliskivi?
On olemassa kermaa jäjitteleviä vaahtoutuvia soija- ja kauratuotteita, mutta ne on ihan kamalan makuisia.