Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Eikö ole olemassa KOTIMAISTA pakaste parsa-ja kukkakaalia??

Vierailija
18.04.2012 |

Onko totta?

Ei yhtään huvittaisi antaa vauvalle mitään ecuadorilaista parsakaalia :(

Kommentit (10)

Vierailija
1/10 |
18.04.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

saa tyytyä ulkolaiseen. Ei ne kellareissa ikuisuuksia hyvinä säily.

Vierailija
2/10 |
18.01.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Onko tilanne vielä sama näin vuonna 2017? Miksi? Suomessa kuitenkin saa kesällä suomalaista kukkakaalia.. Eikö esim apetit voisi pakastaa suomalaista kukkakaalia ja myydä sitä kauppoihin? Ja jos vastaus on se, ettei suomalaista kukkakaalia riitä, niin eikö sitä voisi siinä tapauksessa kasvattaa enemmän? Suomessa kuitenkin niin paljon tarkempia ettei käytetä turhia kasvinsuojeluaineita ja olisihan se mukavampi syödä kotimaista kuin ulkomaista, ja tällä tavalla myös tukea kotimaista tuotantoa ja omavaraisuutta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/10 |
18.01.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

No jo on ongelmat! Kuka ostaa jotain pakasteparsakaalia kun sitä saa ihan tuoreenakin ja se kypsyy todella nopeasti? Mitä ihmeen lisäarvoa saa, jos sen ostaa pakasteena? Jos sitä on pakko olla siellä varalla, niin voihan sitä pakastaa itsekin. Tuoreessa olisi kyllä parempi maku ja ravintoarvo.

Vierailija
4/10 |
18.01.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Osta tuoretta ja tee omat soseet, pakaste vaikka jääpalarasioihin ja kas, annos sulamaan ja valmiina.

Vierailija
5/10 |
18.01.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

No jo on ongelmat! Kuka ostaa jotain pakasteparsakaalia kun sitä saa ihan tuoreenakin ja se kypsyy todella nopeasti? Mitä ihmeen lisäarvoa saa, jos sen ostaa pakasteena? Jos sitä on pakko olla siellä varalla, niin voihan sitä pakastaa itsekin. Tuoreessa olisi kyllä parempi maku ja ravintoarvo.

Pakastetuissa on jopa paremmat ravintoarvot, jos ne on pakastettu suoraan pellolta. Ne kaupan "tuoreet" vihannekset ja kasvikset voi olla vaikka kuinka vanhoja.

Vierailija
6/10 |
18.01.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Villi veikkaus: ei kannata tuottaa. Niinkuin ei paljon muutakaan, koska kustannukset.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/10 |
18.01.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

No jo on ongelmat! Kuka ostaa jotain pakasteparsakaalia kun sitä saa ihan tuoreenakin ja se kypsyy todella nopeasti? Mitä ihmeen lisäarvoa saa, jos sen ostaa pakasteena? Jos sitä on pakko olla siellä varalla, niin voihan sitä pakastaa itsekin. Tuoreessa olisi kyllä parempi maku ja ravintoarvo.

Pakastetuissa on jopa paremmat ravintoarvot, jos ne on pakastettu suoraan pellolta. Ne kaupan "tuoreet" vihannekset ja kasvikset voi olla vaikka kuinka vanhoja.

Mutta tuore parsakaali maistuu paaaljon paremmalta kuin pakaste. Parsakaalin huuhtaisu, kiehuvaan veteen kannat alaspäin 3-4 minuuttia, vesi pois ja vähän suolaa perään. On meinaan hywwee!

Vierailija
8/10 |
18.01.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

No jo on ongelmat! Kuka ostaa jotain pakasteparsakaalia kun sitä saa ihan tuoreenakin ja se kypsyy todella nopeasti? Mitä ihmeen lisäarvoa saa, jos sen ostaa pakasteena? Jos sitä on pakko olla siellä varalla, niin voihan sitä pakastaa itsekin. Tuoreessa olisi kyllä parempi maku ja ravintoarvo.

Pakastetuissa on jopa paremmat ravintoarvot, jos ne on pakastettu suoraan pellolta. Ne kaupan "tuoreet" vihannekset ja kasvikset voi olla vaikka kuinka vanhoja.

Mutta tuore parsakaali maistuu paaaljon paremmalta kuin pakaste. Parsakaalin huuhtaisu, kiehuvaan veteen kannat alaspäin 3-4 minuuttia, vesi pois ja vähän suolaa perään. On meinaan hywwee!

Ei ikinä näin, puistatus! Lähes aina parsakaalin kukinnoissa ja varsissa on mätiä kohtia, mitkä ei näy ulospäin. Pilkon aina kaalin sopiviksi suupaloiksi ja poistan nämä ikävät yllätykset.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/10 |
18.01.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kysymys taitaakin kuulua, saako tähän aikaan vuodesta kotimaista kukkakaalia tuoreena? Eli jos haluaa kukkakaalia, niin löytyykö mistään kotimaista? Vai onko parasta täyttää pakastin kotimaisella kukkakaalilla syksyllä kun kotimaista kukkakaalia on vielä saatavana?

Vierailija
10/10 |
28.11.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

No jo on ongelmat! Kuka ostaa jotain pakasteparsakaalia kun sitä saa ihan tuoreenakin ja se kypsyy todella nopeasti? Mitä ihmeen lisäarvoa saa, jos sen ostaa pakasteena? Jos sitä on pakko olla siellä varalla, niin voihan sitä pakastaa itsekin. Tuoreessa olisi kyllä parempi maku ja ravintoarvo.

Pakastetuissa on jopa paremmat ravintoarvot, jos ne on pakastettu suoraan pellolta. Ne kaupan "tuoreet" vihannekset ja kasvikset voi olla vaikka kuinka vanhoja.

Mutta tuore parsakaali maistuu paaaljon paremmalta kuin pakaste. Parsakaalin huuhtaisu, kiehuvaan veteen kannat alaspäin 3-4 minuuttia, vesi pois ja vähän suolaa perään. On meinaan hywwee!

Pitääkö parsakaaliinkiin tunkea suolaa?

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi kaksi yhdeksän