Eikö ole olemassa KOTIMAISTA pakaste parsa-ja kukkakaalia??
Onko totta?
Ei yhtään huvittaisi antaa vauvalle mitään ecuadorilaista parsakaalia :(
Kommentit (10)
Onko tilanne vielä sama näin vuonna 2017? Miksi? Suomessa kuitenkin saa kesällä suomalaista kukkakaalia.. Eikö esim apetit voisi pakastaa suomalaista kukkakaalia ja myydä sitä kauppoihin? Ja jos vastaus on se, ettei suomalaista kukkakaalia riitä, niin eikö sitä voisi siinä tapauksessa kasvattaa enemmän? Suomessa kuitenkin niin paljon tarkempia ettei käytetä turhia kasvinsuojeluaineita ja olisihan se mukavampi syödä kotimaista kuin ulkomaista, ja tällä tavalla myös tukea kotimaista tuotantoa ja omavaraisuutta.
No jo on ongelmat! Kuka ostaa jotain pakasteparsakaalia kun sitä saa ihan tuoreenakin ja se kypsyy todella nopeasti? Mitä ihmeen lisäarvoa saa, jos sen ostaa pakasteena? Jos sitä on pakko olla siellä varalla, niin voihan sitä pakastaa itsekin. Tuoreessa olisi kyllä parempi maku ja ravintoarvo.
Osta tuoretta ja tee omat soseet, pakaste vaikka jääpalarasioihin ja kas, annos sulamaan ja valmiina.
Vierailija kirjoitti:
No jo on ongelmat! Kuka ostaa jotain pakasteparsakaalia kun sitä saa ihan tuoreenakin ja se kypsyy todella nopeasti? Mitä ihmeen lisäarvoa saa, jos sen ostaa pakasteena? Jos sitä on pakko olla siellä varalla, niin voihan sitä pakastaa itsekin. Tuoreessa olisi kyllä parempi maku ja ravintoarvo.
Pakastetuissa on jopa paremmat ravintoarvot, jos ne on pakastettu suoraan pellolta. Ne kaupan "tuoreet" vihannekset ja kasvikset voi olla vaikka kuinka vanhoja.
Villi veikkaus: ei kannata tuottaa. Niinkuin ei paljon muutakaan, koska kustannukset.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
No jo on ongelmat! Kuka ostaa jotain pakasteparsakaalia kun sitä saa ihan tuoreenakin ja se kypsyy todella nopeasti? Mitä ihmeen lisäarvoa saa, jos sen ostaa pakasteena? Jos sitä on pakko olla siellä varalla, niin voihan sitä pakastaa itsekin. Tuoreessa olisi kyllä parempi maku ja ravintoarvo.
Pakastetuissa on jopa paremmat ravintoarvot, jos ne on pakastettu suoraan pellolta. Ne kaupan "tuoreet" vihannekset ja kasvikset voi olla vaikka kuinka vanhoja.
Mutta tuore parsakaali maistuu paaaljon paremmalta kuin pakaste. Parsakaalin huuhtaisu, kiehuvaan veteen kannat alaspäin 3-4 minuuttia, vesi pois ja vähän suolaa perään. On meinaan hywwee!
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
No jo on ongelmat! Kuka ostaa jotain pakasteparsakaalia kun sitä saa ihan tuoreenakin ja se kypsyy todella nopeasti? Mitä ihmeen lisäarvoa saa, jos sen ostaa pakasteena? Jos sitä on pakko olla siellä varalla, niin voihan sitä pakastaa itsekin. Tuoreessa olisi kyllä parempi maku ja ravintoarvo.
Pakastetuissa on jopa paremmat ravintoarvot, jos ne on pakastettu suoraan pellolta. Ne kaupan "tuoreet" vihannekset ja kasvikset voi olla vaikka kuinka vanhoja.
Mutta tuore parsakaali maistuu paaaljon paremmalta kuin pakaste. Parsakaalin huuhtaisu, kiehuvaan veteen kannat alaspäin 3-4 minuuttia, vesi pois ja vähän suolaa perään. On meinaan hywwee!
Ei ikinä näin, puistatus! Lähes aina parsakaalin kukinnoissa ja varsissa on mätiä kohtia, mitkä ei näy ulospäin. Pilkon aina kaalin sopiviksi suupaloiksi ja poistan nämä ikävät yllätykset.
Kysymys taitaakin kuulua, saako tähän aikaan vuodesta kotimaista kukkakaalia tuoreena? Eli jos haluaa kukkakaalia, niin löytyykö mistään kotimaista? Vai onko parasta täyttää pakastin kotimaisella kukkakaalilla syksyllä kun kotimaista kukkakaalia on vielä saatavana?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
No jo on ongelmat! Kuka ostaa jotain pakasteparsakaalia kun sitä saa ihan tuoreenakin ja se kypsyy todella nopeasti? Mitä ihmeen lisäarvoa saa, jos sen ostaa pakasteena? Jos sitä on pakko olla siellä varalla, niin voihan sitä pakastaa itsekin. Tuoreessa olisi kyllä parempi maku ja ravintoarvo.
Pakastetuissa on jopa paremmat ravintoarvot, jos ne on pakastettu suoraan pellolta. Ne kaupan "tuoreet" vihannekset ja kasvikset voi olla vaikka kuinka vanhoja.
Mutta tuore parsakaali maistuu paaaljon paremmalta kuin pakaste. Parsakaalin huuhtaisu, kiehuvaan veteen kannat alaspäin 3-4 minuuttia, vesi pois ja vähän suolaa perään. On meinaan hywwee!
Pitääkö parsakaaliinkiin tunkea suolaa?
saa tyytyä ulkolaiseen. Ei ne kellareissa ikuisuuksia hyvinä säily.